Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti is szeretitek "összetörni" a lányok szívét?
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 13:02
1/10 anonim válasza:
Ja, tök jó érzés a nők érzelmeivel játszadozni, húzni az agyukat, hülyíteni, szívatni őket.
2/10 anonim válasza:
Kérdező ez inkább a nők specialitása!!!!
Ez jobban megy nektek,mint pl a főzés-)
3/10 anonim válasza:
2-essel egyetértek ez inkább nektek megy jobban! :) vagyis mindennél jobban megy ez nektek :)
4/10 anonim válasza:
Sohasem törtem össze senki szívét, nekem viszont már törték össze
5/10 A kérdező kommentje:
Ez így van, de fordult a kocka, ma már én töröm össze az ő szívüket.:)
2016. febr. 27. 13:21
6/10 anonim válasza:
Én nő vagyok és imádok szíveket összetörni. Meg szeretem a perecet is. Vagyis ebben nem vagyok biztos. Szabad perecet ennem nőként? Kérlek mondjátok meg. Mert ugye azt mindig kijelentitek itt egy oldal önsajnálat után, hogy minden nő ribi, szemét, pénzéhes, aki mégsem az nem is létezik. Szóval ezt már tudom, hogy ilyen vagyok, de a perecről eddig még nem nyilatkoztatok. Kérlek kedves összetört szívű férfiak, akik bezzeg mindig csak kedvesek és jók akartatok lenni a nőkhöz nyilatkozzatok perec kérdésben is. Köszi, puszi.
7/10 anonim válasza:
Általában nem "nem szerinti" a összetörés mit élvezetes hobbi, hanem kinézet függvénye. Aki "szép" meg "menő" annak orgazmust okozhat kb. mikor így összetörhet valakit. Külön élvezet lehet mikor még így is vágyakozik utána a balek/fruska.
8/10 anonim válasza:
Hol vagy 34 éves ocsmányalacsony?! Gyorsan! Itt egy lelki társ! Remélem most megtörik a varázs...mert én ezt már nem bírom sokáig idegileg, amit itt csináltok a gyakorin...
10/10 anonim válasza:
Amikor már a 20. ilyen kérdést olvasom a héten, akkor már kimerülök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!