Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha szerelmesek vagytok és van egy párkapcsolatotok ahol a párotok nagyon szeret titeket és romantikus, gyengéd veletek. Hogy mutatjátok ki a szerelmeteknek illetve a párotoknak hogy nagyon szeretitek őt?
Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 20:04
1/5 anonim válasza:
Szavakkal és tettekkel... Érdeklődöm iránta, figyelek arra, amit mond, próbálok a kedvében járni, meglepetéseket találok ki neki, alkalmazkodok hozzá és kompromisszumokba megyek bele, hozzábújok, megcsókolom, megsimogatom, dicsérem, bátorítom, támogatom, kezdeményezem a szexet, kényeztetem őt stb.
2/5 anonim válasza:
ölelem, puszilom, mondom hogy szeretem
3/5 anonim válasza:
meglepetésekkel és érintésekkel én is. amikor tudom, hogy nem lesz belőle elszállás meg uralkodhatnék, akkor dicsérni és bókolni is szeretek. kérdezek tőle. bizalmas dolgokat, az elképzeléseit, az álmait.
4/5 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval. Pontosan így fejezem ki én is, sokat gondolok rá, éreztetem vele, hogy szeretem, támogatom, imádom, bókolok és kedveskedek neki, megosztok vele bármit,s bátorítom,hogy ő is velem. Kezdeményezek, játékos vagyok vele, figyelem a rezdüléseit, a kedvében járok.
Egyszerűen szeretem minden porcikámmal.
5/5 anonim válasza:
őszinte öröm, ölelés, napközben kedves üzenetek, gondoskodás minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!