Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szeretitek ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek ha egy lány megadja a számát? És milyen szöveggel?

Figyelt kérdés

2016. jún. 17. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Manapság már nem divat, mert mindenki az arckönyvre izgul. Egyébként persze, miért ne. Bármi kamuszöveg lehet, én jobban szeretek szóban beszélgetni :)

Például: "Szia, lenne egy nagyon fontos kérdésem hozzád de most sietek, itt a számom majd hívj fel. Köszi" :)

Vagy "Szia. Ne haragudj, valószínűleg nem ismerjük egymást, Kata vagyok. Nem igazán ismerek senkit a környéken, nemrég jöttem ide. Tudnál majd segíteni? Itt a számom. Köszi!"

2016. jún. 17. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon gáz...én sosem adom meg csak úgy.Kérje el a pasi és ha tetszik,szimpi,megadom :)

20L

2016. jún. 17. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!