Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért nem szeretitek, ha egy lány sminkeli magát?
Gondolom, te is nő vagy. :)
Én nem sminkelem magam, elég egy kis BB krém meg némi alapozó. Főleg azért, mert úgy vettem észre, hogy a nők a sminkkel próbálják kiegyenlíteni azt a feketeséget, ami a belsőjükben lakozik. A kisfiúknak csak egy bábu kell, akivel villoghatnak a haverjaik előtt, de egy férfinek ennél többre van szüksége. ;)
Higgy nekem, nekem eddig még nem volt gondom azzal, hogy természetes az arcom. :)
(mielőtt lepontoznátok, megemlíteném, hogy tisztelet a kivételnek...)
Tudom fiuknak szól a kérdés, de
szerintem a fiuk azt nem szeretik, ha túl sok smink van a lányon, annyira sok, hogy smink nélkül kb felismerhetetlen a lány. Sok smink nagyon át tudja változtatni az ember arcát.
Egyszerű, visszafogott sminket szerintem elfogadják.
Legalábbis én ezt tapasztaltam, csak szempillaspirált és szemceruzát használok, amivel kicsit kiemelem a szemem és kész, eddig azt mondták rá a fiuk, hogy pont jó, pont elég, jól áll.
22/L
Ez ma már egyszer lefutott...
Amúgy ki keres olyan nőt, aki most lépett ki a magazinból?
Mert legyen természetes, nem egy festékbolt reklámmal akarok együtt élni. Nem kell semmilyen magazinból kilépni, az csak nektek nőknek a fura elképzelésetek, hogy minden pasinak modell kell nagy mellekkel.
Adja önmagát, legyen kedves, szeressen. Ennyi kell csak, nem festék és miniruha...
Én azt mondom, hogy egy pici smink azért jól áll, de csak pont annyi, hogy valami kis szolid rúzs, meg egy kis kihúzás vagy mi legyen. (nem értek ezekhez :DD ) Vagy ennyi csak kicsit kiemeli a nőiességet, de ugyanakkor természetes is marad, és a lényeg szerintem a természetességen van.
Viszont azt rühellem, amikor egy lány agyon van vakolva, meg feketék a szemei, meg még a vörös rúzst azt pl nem bírom.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!