Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyton azt olvasom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton azt olvasom, hogy "csontokkal játsszanak a kutyák", meg hogy a férfiak szeretik ha van mit fogni egy nőn. Erre nőies alakommal hoppon maradtam?

Figyelt kérdés
Mindig a fentieket olvasok, meg mást, hogy szeretik ha husi, telt a nő, meg nagy mellek, fenék, stb. Hogy az a nőies, hogy az kell. Közben meg, volt egy kiszemeltem, akire rányomult egy csontsovány, deszka lapos nőci, magamban gondoltam, ő se lesz konkurencia, de összejöttek... És beszéltem a csajszival, azt mondta, szóba kerültem, mert a srác mondta, hogy tudta hogy bejövök neki, de NEM JÖTT VOLNA ÖSSZE VELEM, MERT NEM TETSZIK NEKI AZ ALAKOM. Pedig arányos, formás vagyok. Neki is elmondtam amit ide írtam, és azt annyit mondott, ennyi erővel a labdákkal játsszanak a kutyák. XDDDD
2016. júl. 21. 13:13
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
51%
Ez egy pasi bumm igy jártál! Nekem nagyon is bejönnél de cseszhetem ha neked pont valami más testalkatu. Vagy külsejü fiù mint én. Szòval hùzd ki magad cici popsi kidomborìt mert neked van mit. :) Ès keresgél tovàbb hátha megtalálod az igazit.
2016. júl. 24. 11:34
 42/46 anonim ***** válasza:
Férj előttem lévő barátnője telt lány volt. Én meg inkább vékony vagyok...szóval n mérvadó..
2016. júl. 24. 11:38
 43/46 rrrrrreennnnn ***** válasza:
77%

Hát,kérdező,ne haragudj,de jót röhögtem rajtad. Ez az úgy nézek ki,csak itt vékonyabb,ott vastagabb,emitt kisebb,amott nagyobb. Magyarul köszönő viszonyban sem vagy vele. Én úgy nézek ki,mint Zimâny Linda(utálom,csak egy érzékeltető példa), csak fekete a hajam,10 centivel alacsonyabb vagyok, az arcom sokkal gyerekesebb,a mellem nagyobb,és így tovább...

És te elvársz egy majdnem top pasit,miközben te kövér vagy. Mert az vagy! Nekem az ilyen emberekről mindig egy műtét jut eszembe,meg az egészség.

Ha egy operâció történik,neked és társaidnak sokkal nehezebben gyógyul a seb a zsírréteg miatt,sokkal nehezebb dolguk van az orvosoknak a zsíron áthaladni. De tök egészségtelen vagy,mert a háj egyszerűen egészségtelen és pont!

Most jöhettek támadni,lepontozni,le sem sz @ r om, de ez van! Mert ami linkelve van,az kövér,óriási zsír van rajtuk!

A frusztráltságod,amit a kövérséged okoz,az meg egyenesen ordít a soraidból!

Tehát ez a férfi két okból välasztotta a másik nőt:

-jobban néz ki

-normálisabb.

2016. júl. 24. 11:52
 44/46 anonim ***** válasza:

Kérdező, ahogy itt olvaslak, lehet, hogy nem is a külsőddel van baj, hanem inkább a néhol bicskanyitogató stílusoddal. Erre nem gondoltál még?

Volt egy kolléganőm, már nem tartjuk a kapcsolatot. Ő igazán nem mondható csontos alkatúnak, alaposan el van hízva, de ennek a hátterében az ő lustasága mellett (tényleg keveset mozog, és nem azért, mert nem tudna) betegségek is állnak. No, viszont ettől még szerzett barátot magának, igaz ugyan, hogy távkapcsolatban élnek és évente 1-2 alkalommal találkoznak, a pasi külföldi, és külföldön is él. Viszont ennek a nőnek a stílusa nem olyan, amivel sokan ki tudnának békülni. Elsőre egy kedves, aranyos nőnek tűnik, akit jól megtépázott az élet a munka frontján, és meg van áldva a szüleivel is, akik mindketten le vannak százalékolva, apja gyűjtöget mindenféle kacatot, amit a lomtalanításból is képes visszavinni a lakásba... stb. stb. stb. Szóval ez látszik. Viszont a kedvessége addig tart valakivel szemben, amíg az érdekei úgy hozzák, illetve amíg minden úgy történik, ahogy ő elképzeli. Ha már a másik fél másképp gondolkodik valamiről, a másik ellen fordul, akkor is, ha történetesen egy addig jól működőnek látszó barátságról volt esetleg szó. A mi ismeretségünket is ez mérgezte meg. Én kimásztam a gödörből, ahova a lehetőségeim sodortak, és fokozatosan előrébb jutottam, ő pedig sajnáltatta tovább magát, de semmit nem tett az előrejutásért, és én ebben nem voltam partner. Onnantól egyre undokabb lett velem, no és persze mindenkivel, akit nem tudott lerántani magához. Ez megpecsételte az addigi közös munkahelyünkön is a sorsát, mert másoknál is kihúzta a gyufát, és a vezetőknek ez nem tetszett.

2016. júl. 24. 11:57
 45/46 anonim ***** válasza:
#44 De utálom az ilyet.(már akiről írtál)
2016. júl. 24. 13:36
 46/46 anonim ***** válasza:

Két dolgot jegyezz meg:

1. Ízlések és pofonok. Vannak, akiknek a formás, teltebb nők tetszenek. Vannak, akiknek kifejezetten a ducik. Vannak, akiknek a karcsúak. Vannak, akiknek a kifejezetten sovának. (És persze vannak, akiknek meg ez tök másodlagos.) Nem lehet egy adott mondattal elintézni a világon élő 3 milliárd férfi ízlését. Csinálhatsz te akármit, nem lesz olyan, hogy mindenkinek tetsszél.

2. Egy valamire való párkapcsolatban nem a külső a lényeg. Persze, ha valaki számára a másik abszolút taszító, akkor érthető, ha nem akar vele összejönni, de szerintem ezzel te is így van. De ezen kívül a legtöbben, akik komoly kapcsolatot akarnak, nem a fizikai paraméterek alapján jönnek össze vagy sem valakivel.

Egyébként adom a "kiszemelted" válaszát. Ne ócska mondásokra alapozz, hanem komolyodj meg, viselkedj érett nőként, és irigység meg panaszáradat helyett inkább fogadd el magad, és ÉLJ!

2016. júl. 26. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!