Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton azt olvasom, hogy "csontokkal játsszanak a kutyák", meg hogy a férfiak szeretik ha van mit fogni egy nőn. Erre nőies alakommal hoppon maradtam?
Figyelt kérdés
Mindig a fentieket olvasok, meg mást, hogy szeretik ha husi, telt a nő, meg nagy mellek, fenék, stb. Hogy az a nőies, hogy az kell. Közben meg, volt egy kiszemeltem, akire rányomult egy csontsovány, deszka lapos nőci, magamban gondoltam, ő se lesz konkurencia, de összejöttek... És beszéltem a csajszival, azt mondta, szóba kerültem, mert a srác mondta, hogy tudta hogy bejövök neki, de NEM JÖTT VOLNA ÖSSZE VELEM, MERT NEM TETSZIK NEKI AZ ALAKOM. Pedig arányos, formás vagyok. Neki is elmondtam amit ide írtam, és azt annyit mondott, ennyi erővel a labdákkal játsszanak a kutyák. XDDDD2016. júl. 21. 13:13
31/46 anonim válasza:
Kedves kerdezonek milyen alkatu ferfiak jonnek be?
32/46 A kérdező kommentje:
Az olyanok mint ez a férfi. Erős, férfias test, a lehető legminimálisabb felesleggel. Magasság sem árt, mivel én is egy magas nő vagyok.
2016. júl. 21. 18:41
33/46 anonim válasza:
Az igazi nők a pocakot szeretik! Csak a gyerekek játszanak kockákkal.
35/46 A kérdező kommentje:
Ja, jól hangzik, csakhogy labdázni a gyerekek szoktak. Az igazi nő a lapos hasat preferálja.
2016. júl. 22. 01:35
36/46 anonim válasza:
Jah meg árnyékban nő az uborka, nem? :D :D
37/46 anonim válasza:
Aha, tehát ő legyen tiptop, egy szemernyi felesleggel, sportos, de tetszél neki, hiába vagy "nőies" - ellhízott.
Ez egy kicsit kettős mérce, nem gondolod? Mellesleg az ilyen rosszindulatú, irigy nőket lenne kedvem szájon vágni párszor.
Én vékony vagyok - neked csont -, mégsem szólom le a telteket, hiába néznek ki 95%-ban csúnyán, és nem tudnak három emeletet megtenni lihegés nélkül.
39/46 A kérdező kommentje:
Nos, kedves nekem csont lány, ez a csontos dolog nem az én szövegem, csak szoktam hallani, olvasni. És nem vagyok elhízva. :D
2016. júl. 22. 13:03
40/46 anonim válasza:
A belinkelt kepre azt irtad, hogy picit szélesebb a csípőd, és kevésbé keskeny a derekad. Es szerinted nem vagy elhizva...most mar kivancsi vagyok hogy akkor hogy nezel ki. Kuldhetnel egy kepet magadrol ide vagy privatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!