Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak szerint is "csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szerint is "csak a kutyák játszanak csontokkal", vagy ez csak a husis lányok mantrája?

Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 22:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
76%
én a sovány lányokat szeretem! de van aki kövéreket nem vagyunk egyformák
2015. szept. 3. 22:05
 2/24 Blade Bone ***** válasza:
68%
Hát sok srác úgy szalad a lányok után mint a pincsik, :/ de egyébként, ha tetszik valaki, nekem azt nem a testsúlya dönti el.
2015. szept. 3. 22:07
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Nekem pont néhány férfi ismerősöm hangoztatja ezt, a nők nemigen. Mások meg a vékonyakat szeretik. Ízlés kérdése. Mindkét tábornak megvannak a rajongói.
2015. szept. 3. 22:08
 4/24 anonim ***** válasza:
52%

hús=izom=forma.

az izmos formás lányok meg nem mondanak ilyet.

szóval igen a dagi hájasabb lányok vigasztalják magukat ezzel.

2015. szept. 3. 22:08
 5/24 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
97%
A férfiak tudják, h milyen az ízlésük és nem vicces mondatokkal dobálóznak. Maguktól is meg tudják fogalmazni, mit találnak vonzónak egy hölgy kinézetében.
2015. szept. 3. 22:13
 6/24 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ez f_szság!

Nekem a sovány lányok jobban bejönnek, de egy molettebb is lehet szép.

2015. szept. 3. 22:19
 7/24 anonim ***** válasza:
25%
Ez nagyon divatját múlt mondás. Ma már csak azok a lányok hangoztatják, akik képtelenek elviselni, hogy felszaladt rájuk pár kiló felesleg és ezzel is próbálják saját egojukat csitítani, nyugtatni, hogy még így is kellenek valakinek. Általában még az "erős vagyok" és "büszke" fogalmak szoktak elhangozni, közben legszívesebben sírva fakadnának.
2015. szept. 3. 22:22
 8/24 anonim ***** válasza:
4%

A problíma alapja a következő - két részre osztod a bandát. Se a vékony, se a dagadt nem jó, ami a jó az a kettő között található.

Wide hips :P ;)

2015. szept. 3. 22:25
 9/24 anonim ***** válasza:
19%

husiduma

de amúgy igaz, a hús az izom, hát örülök neki, ha egy lányon izom van, nem pedig háj

2015. szept. 3. 22:29
 10/24 anonim ***** válasza:
37%

Im a strong independent woman = mindjárt sírok

Csak a kutyák játszanak csontokkal = mindjárt sírok.

Mindenkinek megvan az ízlése, de pont leszarom ha egy 90 kilós nő azt mondja hogy csak a kutyák játszanak csontokkal mert azt mondtam hogy nekem a vékony jobban tetszik.

2015. szept. 3. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!