A ducibb holgyek miert vigasztaljak azzal magukat hogy s
kutyak jatszanak csontokkal?
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 10:15
1/8 anonim válasza:
hát nyugtatgatják magukat :D
2015. márc. 21. 10:17
2/8 anonim válasza:
És te miért gúnyolódsz a ducikon, ha nekik hátrány az alkatuk? Azért mert a sovány vézna nők kelendőbbek, attól a ducibbaknak is van társuk, barátjuk, ez nem ezen múlik. Csak te vagy most ilyen ostoba, hogy azt hiszed, h minden duci a véznákat irigyli. Sok gebe, anorexiás sír itt a gyiken, hogy nem jó az alakja, gebe, így nem kell senkinek.
2015. márc. 21. 10:48
3/8 anonim válasza:
A gond itt az,hogy a ducik az esztetikus soványokra akik egészségesek és jó az alakjuk arra is rámondják,hogy ANOREXIÁS és arra is rámondják,hogy a kutya jatszik a csontokkal,ami pedig nem igy van.
2015. márc. 21. 10:59
4/8 anonim válasza:
Miért jó az ha egymást oltogatjátok itt?
Mindenki olyan,amilyen. Pláne általánosítani nagy szemétség!
Nekem sose volt bajom egyik alkattal sem. Sőt, sovány létemre néha meg is csodálom a szép kerek fenekű-mellű nőies hölgytársaimat hogy milyen formásak,nekem meg a genetikám miatt sose lesz olyan.
Mindenki úgy szép ahogy van, felesleges ezen veszekedni.
2015. márc. 21. 11:17
5/8 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem így van szerintem.
Én is molett vagyok még sem nézem le aki vékonyabb :)
Az a baj, hogy elég durva tév képeztek vannnak. Mar aki 60kg arra is rá mondják, hogy duci... Na ez a legnagyobb probléma szerintem.
2015. márc. 21. 12:24
6/8 anonim válasza:
"Mar aki 60kg arra is rá mondják, hogy duci... Na ez a legnagyobb probléma szerintem."
Szerintem meg a sok hülye a probléma! Attól duci valaki hogy picit kerekebb az arca és 5 és 10 kiló közötti felesleg van rajta! Ha ennél több, akkor már kövér!
Volt egy tök jó csajom, 158/60 volt és igen, már duci volt! Pedig annyira nem látszott rajta. Ruhában semennyire sem, meztelenül sem különösebben. Volt egy minimális pocija, és mindenhol puha volt a bőre, de nem volt rajta hurka!
2015. márc. 21. 14:11
7/8 A kérdező kommentje:
második: ki gúnyolódik szerinted?
2015. márc. 21. 20:50
8/8 anonim válasza:
A kérdésedből ez jön le, eleve általánosítasz és lesajnálóan kérdezed, miért nézik le a ducik a soványakat, mint ha a soványak szépek lennének. Számos csajszit látni naponta olyanok mint a kifutókon levők, vasággyal 50kg, arcra szépek, nem vitás, de alkatra csúnyák, ha egy duci erre utal, igaza van, de az h ki duci, nézőpont kérdése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!