Tömegsírt teli csontokkal találtam, be kell jelenteni, ha igen hova?
A terület gazdája szerint már voltak kint régészek de mivelhogy nem ősi hanem VH-s sír így nem foglalkoztak vele. Minden ott van parlagon.
De szerintem ez mese hogy voltak régészek. Szerintem nem volt itt senki... de akkor kinek kell szóljak? Vagy az természetes hogy pár koponya meg csont ottvan a mezőn?
Barwnem értek hozzá, de azonnal jelentsd valakinek! Esetleg a rendőrségnek, és ők később értesítenek esetleg régészeket , vagy nem is tudom kiket,.. Mert nehogy ezek megölt emberek maradványai legyenek :o lehet hogy esetleg egy eltűnt személyé?
Inkabb jelentsd a rendőrségnek, bár mint mondtam, nem értek hozzá
Mert állítólag már lett szólva, de mivelhogy nem ősi lelet így pont leszarja mindenki, csak a bajnak van címszó és szemet hunynak felette.
Csak szerintem az se normális dolog hogyha kimegy valaki oda mondjuk a gyerek játszani a mezőre aztán talál egy koponyát meg hozzá egy kezet ujjakkal.
De mint írjátok, mivelhogy vannak már ott koponyák ennyi erővel ha likvidálom a szomszédot és beásom oda senkinek nem fog feltűnni.
Mostmár értem hogy miért jó az ha ottvan. :-) D
Valószínű hivatalosan tényleg nem lehet semmit tenni, hisz nem bűncselekmény nyomai és nem is régészeti lelet, mert jóval az 1700-as évek utáni, vagyis világháborús. De a terület tulajdonosa tehet arról hogy a gyerekek ne találjanak ott koponyákat, vagyis ahogy írtam, össze is szedheti és egy általa ásott sírgödörbe temetheti valahol ott a földjén úgy hogy az eke többé ne fordítsa ki. Ha lenne az esetre jogszabály, akkor valószínű hivatalból is ez történne.
A tévében is volt egy hasonló eset és én is tudok egy helyet ahonnét a gyerekek állítólag koponyát vittek be a suliba egy osztályfőnöki intőért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!