Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak szerint is "csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szerint is "csak a kutyák játszanak csontokkal", vagy ez csak a husis lányok mantrája?

Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 22:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

Én nem alkat alapján választok, hanem személyiség. Ahhoz meg sokféle alkat társulhat... szerettem már vékony, átlagos és kövér nőt is.

24/F

2015. szept. 3. 22:40
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Én duci vagyok, elfogadtam magam, mert bármennyit változtatok magamon, normál súlyú sosem leszek, de miért kellene megszólnom mást a külseje miatt, ha én is elvárom a toleranciát? Szerencsére nem okoz problémát a párkeresés, minden férfinak más az ízlése, és a vékony lányoknak is megvan a maga tábora, valószínűleg nagyobb is, mint a duciké. Aki ilyesmiket "mantráz", annak nem a súlyával van a legnagyobb baj, hanem a bunkó felfogásával. Gyerekkori barátnőm nagyon vékony, évtizedekig küzdött pár kilóért, hiába sokat eszik, sportol, nem igazán tud rajta változtatni, eléggé felháborodnék, ha valaki ilyen szövegekkel akarná bántani, miközben nem tehet arról, milyen genetikát örökölt. Főleg, ha egy olyan nő/férfi kritizálja őt vagy engem, aki pusztán jó géneket örökölt, de még soha nem emelt meg egy súlyt, futott egy métert, vagy választott egészséges ételt ahelyett, amit megkívánt. Bár tudom, ez a kérdés elsősorban a ducik ellen irányult, mint a legtöbb kritika ezen az oldalon, hiszen tudjuk, kövér ember = nem jó ember..
2015. szept. 3. 23:03
 13/24 anonim ***** válasza:
63%

Nincs olyan, hogy "a férfiak". Egyedi individuumok vannak, különböző ízléssel... vannak, akiknek a vékonyak jönnek be, másoknak a husisabbak, megint másoknak az átlagosak, vagy a sportosak... sőt, olyan pasit is ismerek, aki kimondottan a nagyon kövér nőkre bukik. Szerencsének mindenkinek megvan a lehetősége olyan partner választani, ami neki tetszik.

Én enyhén husisabb vagyok, de soha nem mondtam, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal... tiszteletben tartom, ha valakinek nem vagyok az esete.

A párom saját bevallása szerint azt szereti, ha a nőn van mit fogni, és számtalanszor adja jelét, hogy kíván.

2015. szept. 3. 23:10
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
#11 vagyok. Na kíváncsi lennék, EZT miért pontozták le?
2015. szept. 3. 23:13
 15/24 anonim ***** válasza:
71%

Őszintén még egy hús-vér ember szájából nem hallottam ezt a mondatot, csak a megosztós oldalak nagy életbölcsességei között találkoztam vele.

Nem hiszem, hogy ez bárkinek is a "mantrája" lenne, ugyanolyan önnyugtatás inkább mint az "úgysem érdemelt meg".

Életem folyamán voltam nagyon sovány és tekegolyó is. 22/N

2015. szept. 3. 23:42
 16/24 Clark Kent.. ***** válasza:
63%

Én a vékony lányokat szeretem. Viszont ha kicsit teltebb, az még belefér.

De ha már husis, vagyis más szóval kövér, az nálam kizáró ok. A kövér nők nem jönnek be.

2015. szept. 4. 04:38
 17/24 anonim ***** válasza:
BBW pride!!!4!44négy!!!
2015. szept. 4. 09:11
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Én ezt nagyrészt férfiaktól hallottam eddig, szóval nem. :D Egyszer hallottam ezt egy ducibb lánytól, aki éppen engem titulált "csont"-nak, pedig én sem vagyok éppen modellvékonyságú.
2015. szept. 4. 09:21
 19/24 anonim ***** válasza:
57%

Engem egy kb. 150-160kg-os hölgy akart ezzel a dumával meghódítani, hogy a kiskutyáknak kell csak a vékony lány.

Erre mosolyogva vakkantottam, de csak a macskáját sikerült megijesztenem.

2015. szept. 4. 11:16
 20/24 anonim ***** válasza:
28%
A férfiak szerint is! A férjem, a sógorom, az ismerősi körömben lévő majdnem összes (nem mind azért) férfi ezt mondja! Hogy ne fogyózzon a barátnőjük, mert így 60-70-80 kilósan gyönyörű!! Úgyhogy nem igaz az feltételezés, hogy ezzel csak a husi lányok vigasztalnák magukat. :) sokkal több pasi szereti a gömbölyded husi formákat, mint amennyire gondolnánk...én ezt tapasztalom.
2015. szept. 4. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!