Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szerint is "csak a kutyák játszanak csontokkal", vagy ez csak a husis lányok mantrája?
Én nem alkat alapján választok, hanem személyiség. Ahhoz meg sokféle alkat társulhat... szerettem már vékony, átlagos és kövér nőt is.
24/F
Nincs olyan, hogy "a férfiak". Egyedi individuumok vannak, különböző ízléssel... vannak, akiknek a vékonyak jönnek be, másoknak a husisabbak, megint másoknak az átlagosak, vagy a sportosak... sőt, olyan pasit is ismerek, aki kimondottan a nagyon kövér nőkre bukik. Szerencsének mindenkinek megvan a lehetősége olyan partner választani, ami neki tetszik.
Én enyhén husisabb vagyok, de soha nem mondtam, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal... tiszteletben tartom, ha valakinek nem vagyok az esete.
A párom saját bevallása szerint azt szereti, ha a nőn van mit fogni, és számtalanszor adja jelét, hogy kíván.
Őszintén még egy hús-vér ember szájából nem hallottam ezt a mondatot, csak a megosztós oldalak nagy életbölcsességei között találkoztam vele.
Nem hiszem, hogy ez bárkinek is a "mantrája" lenne, ugyanolyan önnyugtatás inkább mint az "úgysem érdemelt meg".
Életem folyamán voltam nagyon sovány és tekegolyó is. 22/N
Én a vékony lányokat szeretem. Viszont ha kicsit teltebb, az még belefér.
De ha már husis, vagyis más szóval kövér, az nálam kizáró ok. A kövér nők nem jönnek be.
Engem egy kb. 150-160kg-os hölgy akart ezzel a dumával meghódítani, hogy a kiskutyáknak kell csak a vékony lány.
Erre mosolyogva vakkantottam, de csak a macskáját sikerült megijesztenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!