Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton azt olvasom, hogy "csontokkal játsszanak a kutyák", meg hogy a férfiak szeretik ha van mit fogni egy nőn. Erre nőies alakommal hoppon maradtam?
Minden ember mást szeret. Biztos felnőtt nő vagy? "XDDDD, csajszi, csávó"?
Érdekes, a környezetemben minden férfi a csinos nőket szereti.
Az egyszer sem merült fel benned, hogy egész egyszerűen nem hozzád való? Vagy ez azt hiszed úgy működik, hogy rábökök egy csajra és az attól az enyém, és neki semmi beleszólása nincs?
A párkeresés, párkapcsolati problémák ugyanannyira nehéz egy telt és egy sovány nőnek, férfinak is.
Persze 70%-ban a pasiknak a sovány nők jönnek be, még szerencse hogy a ritka 30%-ba tartozom, akinek a telt, igényes, ápolt nők jönnek be, akik kedvesek, magabiztosak és optimisták.
Felőlem elmehet az utcán mellettem egy bomba kerek seggű 50 kilós csaj, ha bűzlik a parfümtől, ha igénytelen és tahó módon viselkedik.
A szép nagy popsik, egy szűk farmerbe csomagolva, kecsesebb mozgás, puha illatos haj, vékony derék, nagy csípő, kerek mellek, csodálatos mosoly, karizmatikus kisugárzás és a belőle áradó pozitív hatás, amit nekem egy nő jelent. Ilyen feleséget, ilyen asszonykát keresek. Szerencsémre van jónéhány! :_)
Az többi ribi pedig a tietek! Vihetitek! :)
Tudod ilyen amikor visszanyal a fagyi.
Lefikázod a vékonyabb nőket, aztán ők viszik el a pasikat.
Kicsit el kéne gondolkoznod azon, hogy miért áskálódsz mások ellen. Talán nem vagy megelégedve magaddal és a lelked mélyén tudod, hogy tenned kéne magadért?
De inkább kivetíted másokra az irigységből fakadó rosszindulatodat?
A pasik nem szeretik a rosszindulatú nőket.
És te mi alapján hoztad ezt az ítéletet? Ilyen tapasztalt vagy? :D
De igen, telt nőt írtam, de gondolom te nem ilyen vagy ezért nem is tudod elképzeléni! Szomorú.
17# azért több, mert legtöbbjük nehezen talál állandó szexpartnert, párkapcsolatot.
Ha olyan sok olyan éteri telt nő van mint írtad, miért is vagy szingli? Szaladj a tündérkéidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!