Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton azt olvasom, hogy "csontokkal játsszanak a
kutyák", meg hogy a férfiak szeretik ha van mit fogni egy
nőn. Erre nőies alakommal hoppon maradtam?
Figyelt kérdés
Mindig a fentieket olvasok, meg mást, hogy szeretik ha husi, telt a nő, meg nagy mellek, fenék, stb. Hogy az a nőies, hogy az kell. Közben meg, volt egy kiszemeltem, akire rányomult egy csontsovány, deszka lapos nőci, magamban gondoltam, ő se lesz konkurencia, de összejöttek... És beszéltem a csajszival, azt mondta, szóba kerültem, mert a srác mondta, hogy tudta hogy bejövök neki, de NEM JÖTT VOLNA ÖSSZE VELEM, MERT NEM TETSZIK NEKI AZ ALAKOM. Pedig arányos, formás vagyok. Neki is elmondtam amit ide írtam, és azt annyit mondott, ennyi erővel a labdákkal játsszanak a kutyák. XDDDD
Az megvan, hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése? Egyébként én valószínűbbnek tartom, hogy azért jött össze a másik lánnyal, mert ő normálisabb, mint te.
Amúgy meg nem vagyunk egyformák: minden férfinak más jön be.
2016. júl. 21. 14:17
23/46 A kérdező kommentje:
22#, én az elsőre hasonlítok abszolút, de picit kisebb a mellem, nem olyan gyerekes az arcom, picit szélesebb a csípőm, és kevésbé keskeny a derekam, de abszolút arra hasonlítok, nem a lenti képre.
Mondom, jól néz ki az alakom, csak egyszerűen a kiszemeltemnek ez is sok felesleg. Ő az igazán vékony, kisebb mellű, "feszes" lányokat szereti.
2016. júl. 21. 14:20
24/46 anonim válasza:
Kérdező, amit 22-es linkelt elsőnek az egy manipulatív kép, szét van ps-elve.
Lehet a valóságban annak a lánynak sem gyerekes az arca, nem ugyanolyan vékony a csípője stb.
Ez a hasonlítok rá, csak nekem itt kicsit több, ott kicsit kevesebb, de ez sem olyan nekem, hanem amolyan, de egyébként úgy nézek ki nagyon abszurd.
Magyarán nem hasonlítasz rá. Senkinek sincs ugyan olyan teste mint a másiknak, mert mindenki eltér valamiben.
Erről a Kiss Ádám jut eszembe, amikor idézi az egyik rajongóját: "De szép kutyád van (labrador), nekem is olyan van, csak az enyém fekete, kisebb és nem hasonlít rá."
2016. júl. 21. 14:29
25/46 anonim válasza:
Én nagyon vékony vagyok, és a világért sem változnék meg. Az irigy/rosszindulatú emberek persze szeretnek mindenbe beleszólni :D
2016. júl. 21. 14:33
26/46 A kérdező kommentje:
#24: Köszönjük, Emese!
2016. júl. 21. 15:00
27/46 anonim válasza:
Én is a faros-combos-melles nőket favorizálom.
Látod, ha én lettem volna a srác helyében, talán téged választalak a másik helyett.
Mi férfiak jóval szélesebb skálán mozgunk, mint ti.
2016. júl. 21. 15:28
28/46 anonim válasza:
Most sajnálni kéne téged????
2016. júl. 21. 15:35
29/46 anonim válasza:
A kiszemelt srácnak konkrétan az a csaj tetszett, és ennyi. Sokan mondják, hogy ilyen vagy olyan az esetük, de a valóság az, hogy mindez addig tart, míg meg nem tetszik nekik valaki, aki nem felel meg ennek. Akárki akármit mond, mi férfiak nem mellbőség, csípő körméret vagy egyéb ilyen apró részlet alapján választunk párt, hanem az egészet nézzük. Volt, akit dacára, hogy egy gyönyörű nő volt, a belső tulajdonságaiért szerettem meg. Onnantól pedig annyira nem érdekelt, hogy mekkora melle van.
2016. júl. 21. 16:15
30/46 anonim válasza:
Talán nem kéne csontozni azokat, akik nem híztak el...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!