Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, vagy ez szerintetek is iszonyat paraszt volt?
Bulizni voltam a barátommal, meg a haverjaimmal, a barátommal már épp távozóban voltunk, amikor kifelé menet nekiment egy pali. (egyébként véletlenül, mert meglökték más irányból) Valamit odaszólt a barátom, a pasi is mondott valamit, de nem hallottam, a lényeg ezután jött, a barátom egész egyszerűen arcon köpte azt a pasit. Nem akartam, hogy tettlegesség vagy vmi más legyen, szóval elrángattam, de azt hittem, rosszul látok. Van neki egy "fura" stílusa, tudom, hogy kb. 0,1 mp alatt felmegy benne a pumpa, és nagyon sokszor bunkó, de ilyet álmomban sem gondoltam volna, ez baromira kiakasztott. Lehet hogy rosszul tettem, de felpofoztam, ő meg csak azzal magyarázkodott, hogy amúgyis ideges volt, minek mennek belé még pluszba.
Valahol "gáznak" érzem, hogy ezen ennyit kattogok, de iszonyatosat süllyedt a szemembe, szégyellem, hogy egyáltalán végig kellett néznem...
Túlreagálom?(szerinte igen)
A parasztokat nem kéne sértegetni, hogy hozzá hasonlítjátok.
Viszont, ha az önkontroll nulla és ezért kapott is már, nem tudni, veled szemben melyik pillanatba jön ez el. Van rá esély, hogy elszáll és te is kapsz.
Kérdező arra vigyázz,legközelebb nehogy a lábaidnál végezzen el,mert szétcsapkodják!
Amúgy veled is ilyen tahó?
Mit szeretsz benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!