Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagálom vagy sem? (távkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy sem? (távkapcsolatban újra találkozni)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve.

A párommal lassan két éve leszünk együtt (kisebb megszakításokkal). Jelenleg távkapcsolatban élünk, három hónapja nem láttam és most két hétre itt van Magyarországon. Elvileg miattam jött (amit el is hiszek), viszont van egy problémám ami teljesen meggyötör és szeretném tudni, igazam van-e vagy sem.

Eddig négy estét velem töltött, hármat a barátaival. Nálunk lakik (Édesanyámat nagyon sokáig kellett győzködnöm, hogy itt lehessen nálunk), tehát eddig két barátos-estén hazajött viszont most nemrég beszéltünk és mondta, hogy ott aludna. Ha jól tudom focit néztek.

Több problémám is van ezzel:

- az első estén kb. 2:45-re jött, és iszonyú fáradt voltam másnap mert ugye meg kell várnom míg hazajön.

- HÁROM hónapja nem láttuk egymást és én fordított helyzetben pár órára találkoznék a rég nem látott barátaimmal, de egész estét nem töltenék velük főleg, ha a párom meg is kért volna rá ugyanis (következő pont):

- az első barátos-este után szépen mondtam neki, hogy nem probléma, ha elmegy, nem is haragudtam de szeretném, ha ez nem lenne rendszeres. Erre nagyon-nagyon összevesztünk és mondta, hogy megfojtom, kontrollálni akarom és ezt senkitől nem tűri. Mondtam neki, hogy egyáltalán nem erről van szó... Tehát a tudtára is adtam, hogy nem tetszik amit csinál de ezek szerint letojja magasról.

- nem látom, hogy törné magát, hogy nekünk legyenek közös programjaink. Azt ugyan mondta, hogy majd lemehetnénk Siófokra de az csak két nap, én ajánlottam lövészetet, esti hajókázást, állatkertet, kalandparkot, víziparkot de SEMMI nem tetszik neki. Ma ímmel-ámmal vízibicikliztünk fél órát aztán ment a barátaihoz.

Nagyon boldogtalan vagyok de lehet, hogy én reagálom túl. Tudom, hogy csak a barátai miatt nem jött volna vissza az országba és nem is várom el, hogy egész nap együtt legyünk de nekem ez sok, főleg az ottalvás.

Köszönöm a segítséget.

2016. jún. 14. 01:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha boldogtalan vagy akkor szakíts vele. Ezen nincs mit agyalni. Örül,hogy van egy nõje de még gyerek a párod. Ha érett férfi lenne hívna magával vagy veled foglalkozna ilyen esetben.
2016. jún. 14. 02:14
 2/6 pörölycápa ***** válasza:

Mi is távkapcsolatban vagyunk, nálunk én tanulok külföldön, olyan 3 havonta tudunk találkozni a párommal. Nyáron ő jön ki hozzám, télen meg tavasszal én megyek haza. Mikor hazamegyek néhány hétre akkor igyekszem minnél többet a párommal lenni, viszont mivel évente összesen 4-6 hetet töltök Magyarországon, ezalatt kell a barátokkal is találkoznom, a rokonokat is meglátogatnom... szóval senki nem hagy nyugton. És így rengeteg mindent kell besűrítenem abba a pár hétbe amíg itthon vagyok, és sosem tudok annyit a párommal lenni, mint amennyit szeretnék. Nálunk az a szerencse hogy a baráti társaság az közös, tehát oda együtt is tudunk menni, így lehetek egyszerre a haverokkal is és a párommal is.

De így is elég nehéz minden belesűrítenem abba az itthon töltött néhány hétbe, szóval kifejezetten örülök, hogy a párom nem nehezíti meg a helyzetemet azzal, hogy amit nyafog hogy mért nem csak vele vagyok és megérti hogy nekem is nehéz annyifelé szakadnom arra a néhány hétre. Mert oké, hogy főként miatta megyek haza, de attól még vannak szüleim, rokonaim, barátaim, akiket szintén szívesen látnék, ha már van rá lehetőség, mert a következő ilyen alkalom az sok-sok hónap múlva lesz.

23L

2016. jún. 14. 02:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk távkapcsolatban a volt barátnőmmel de nálunk nem így volt. Amikor itt volt, szinte mindig együtt voltunk. Ha mentem a barátaimhoz valami miatt (segíteni mondjuk) akkor mindig megkérdeztem eljön-e és legtöbbször jött. Közös sütögetésre vagy gokartozásra vagy bármi ilyesmi progira meg szép, hogy jött ő is :D

Azóta már nem vagyunk együtt de nálunk a baráti körben ez teljesen megszokott és elfogadott ha összejövünk nagy ritkán (havonta kb.) akkor bárkinek a barátnője is jön ha tud vagy akar :)

Szerintem így kizárni a szerelmedet az életedből csak a barátok miatt az elég gáz. Bárhova mennék, rokonokhoz, ismerősökhöz, én mindig örülnék ha jön a barátnőm is.

2016. jún. 14. 03:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Távkapcsolat az enyém is, de mi 40esek vagyunk, ezért vagy nem ezért, amikor újra együtt vagyunk minden estét együtt töltünk.És nappal is közösek a programok.

(De a társam nem magyar)

2016. jún. 14. 06:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Én innen úgy látom hogy...

1 Neked nem való távkapcsolat.

2 A hapsid egy gyökér (ti szállásoljátok és neki áll följebb)

3 Amúgy túl is reagálod.

2016. jún. 14. 07:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat.

Azt nem tudom, honnan szurted le, hogy nekem nem valo tavkapcsolat. Egesz jol birtam a tavolletet csak masra szamitottam a taplalkozas szempontjabol.

2016. jún. 14. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!