Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van gyomorgörcsöm emiatt vagy túlreagálom? Lenn!
Van egy lány, akivel kb egy hónapja ismerkedtünk meg és eléggé összemelegedtünk, közel kerültünk egymáshoz.
Ő az exével augusztus végén szakított, mert az exének jött a lehetőség, hogy Amerikába mehessen ki tovább tanulni. Az ő kapcsolatuk elég komoly volt, már 3 éve jártak, nagyon összhangban voltak, rengeteget utaztak közösen pl. Thaiföldre, Hawaiira (mivel a fiú szülei gazdagok), szóval mindenben tökéletes volt a kapcsolatuk. Mikor szakítottak, mindketten elég sok ideig még szenvedtek egymás nélkül, a fiú kiutazása után is még órákat webcamoztak, szóba jött olyan is, hogy a lány is kimegy, tehát voltak tervek arra nézve is, hogy helyretegyék a kapcsolatot.
Nos, a fiú most Karácsonyra hazajött és mivel még nyáron a fiúnak hirtelen kellett kiutaznia, nem volt arra lehetőség, hogy a lány minden cuccot (bútorokat pl.) hazavigyen, és most megy át a fiúhoz, hogy minden ott maradt cuccát elvigye.
Nekem ettől azonnal olyan gyomorgörcsöm lett, mert valahol szívem mélyén tudom, hogy ők ezt a kapcsolatot még nem zárták le és keresni fognak valami megoldást arra, hogy újra össze tudjanak jönni. A lány persze ellenkezik, hogy neki nem lenne olyan egyszerű kiköltöznie ilyen távolra részben családi okok miatt is stb, meg hogy már nagyjából túltette magát a fiún is. Néha azt érzem, hogy felém is egészen nyit, tehát egyre inkább viszonozza a törődéseimet, de most pár napja úgy látom rajta, teljesen be van zsongva az ex miatt és rohadt szarul esik, mert én meg beleszerettem a lányba és félek nagyon, napok óta sírok és megesz az ideg :( Szerintetek így a leírás alapján jogos? Ti mit gondoltok erről?
(zárójelben megjegyezném, hogy csaj családja is elég pénzes, tehát a fiúhoz nem köti anyagi vonzalom).
jogos? hát neked görcsöl a gyomrod ez senki mást nem érint.. max magadnak mondhatod, hogy "bocs saját magam, baj hogy görcsöl a hasam?"...
amúgy meg szerintem azért még ne éld bele magad, majd idővel már inkább, egyenlőre felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!