Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem csak tulreagalom de nyugtassatok meg! Velemenyek?
Figyelt kérdés
Szoval meg szuz vagyok de van baratom es parszor beultem az ulebe (ruha volt rajtunk), igy izgattuk egymast. Gondolom nem lehet ebbol semmi problema csak rettenetesen aggodos tipus vagyok es tegnap meg kellet volna jonnie, de nemjott meg. 1 napja kesik de mondjuk ezt mar megszoktam mert mindig kesik vagy elobb megjon. Csak most valamiert idegesit hogy kesik.2014. okt. 18. 20:00
1/9 anonim válasza:
Csak mond hogy 12 vagy ... kérlek mondjad
3/9 anonim válasza:
A kulcsszó az, hogy ruha!!! ;)
Ennyire még te sem lehet... osto.. aggodalmas! :D
4/9 October15 válasza:
Hát azért farmeron keresztül rohadt nehéz teherbe esni.. ha csak nem ült az ölébe 1 másik csávó 1 szál semmiben álló brével :D.
5/9 anonim válasza:
Javítok mielőtt valaki beszól! :) Siettem az írással.
A kulcs szó az, hogy ruha!!! ;)
Ennyire még te sem lehetsz... osto.. aggodalmas! :D
3#
6/9 October15 válasza:
3.: ooh kis naiv.. :D a ruha lehet ám 1 3 szál/cm2 szövés sűrűségű "bugyi" is :D
7/9 anonim válasza:
:DDD durva látni, hogy tényleg vannak ilyen hülyék..
8/9 anonim válasza:
NEM LEHETSZ TERHES, SEMMI KÉPEN SEM.
Egyébként így csinálhatjátok még sokáig ha jó érzés nektek, ettől tovább még ne lépjetek , ráértek még :)
9/9 anonim válasza:
Úristen! Ha már ezek után így rettegsz a terhességtől, mi lesz, ha már beléd is élvez?! Tessék utána olvasni néhány dolognak, ha már biológián nem figyeltél vagy kérdezz a szüleidtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!