Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyszíves nyugtassatok meg, nem lesz baj?
Figyelt kérdés
Az van,párommal nem védekeztünk az elején ,de utàna már húzott óvszert ( nem is értem ,miért nem végig :( )
Nem bennem ment el!!! Nem szeretnénk babàt,meggondolatlanok voltunk....Szerintetek megnyugodhatok,hogy semmi gond nem lesz? Kedves válaszokat szeretnék és nem lefejezőset ;/ Köszönöm.
2014. jan. 14. 16:33
1/9 anonim válasza:
Egy válasszal hogy lehet lefejezni?Ez érdekelne engem.
Nem nyugtathatunk meg.Kevés az infó lehetsz terhes!
2/9 A kérdező kommentje:
Menstruàció után 23 napon történt. Hat csak arra gondoltam,hogy ne csesszetek le..
2014. jan. 14. 16:38
3/9 anonim válasza:
Ha olyan hülyék voltatok, hogy nem védekeztetek, akkor viseljétek a felelősséget.
De egyébként igen, lehetsz terhes, az előváladékban is van spermium, úgyhogy...
4/9 anonim válasza:
Ha voltatok olyan hülyék és felelőtlenek, akkor viseljétek a következményt.
És mivel az előváladékban is van spermium, lehetsz terhes.
5/9 anonim válasza:
lehet le leszek pontozva,de őszinte leszek: mi nálunk sokszor előfordul ez a helyzet mint nálatok, de eddig még sosem lett baj belőle
6/9 anonim válasza:
Vegyél tesztet és kiderül a dolog .
7/9 anonim válasza:
vegyél tesztet az megmondja, mi nem tudjuk
8/9 anonim válasza:
Kérdező: mennyi ideje vagytok együtt pároddal?
9/9 A kérdező kommentje:
1hónap csak. Miért lényeg ez??
2014. jan. 14. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!