Nyugtassatok meg légyszíves! Ugye nem esett vissza?
Figyelt kérdés
kisfiam 1.5 éves elkapott egy hányásos,hasmenéses vírust!2 napig kórházban volt,tegnap hazahoztuk jól is volt,de délután picit sokat evett és este mikor a tápszerét itta visszahányta!Azóta alszik ez 2 órája volt,arra gondolok csak megterhelte a kis gyomrát,de rettegek mi van ha visszaesett!2012. aug. 26. 21:28
1/3 anonim válasza:
nem mondták,hogy diétáztasd?hasmenés,hányás után csak fokozatosan lehet visszatérni a normál étrendhez.Már bocs,de lehetett volna annyi eszed,hogy nem hagyod bezabálni betegség,kórház után
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,megérdemlem igazad van,csak olyan jól esett neki!
2012. aug. 26. 21:39
3/3 anonim válasza:
hát persze hogy jól esett,ki volt éhezve.szerintem nem esett vissza,csak egy kiéhezett gyomornak,kiürült bélrendszernek nagy mennyiségű normál kaja nem valami jó ötlet.most már diétáztasd,krumpli,répa,rizs,gríz,kenyér,kekszek,és sok folyadék.a tejtermék meg ha jól tudom pár napig nem ajánlott,bár én adtam neki,mert egyedül azt volt hajlandó megenni,és nem esett vissza tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!