Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyugtassatok meg légyszíves!...

Nyugtassatok meg légyszíves! Ugye nem esett vissza?

Figyelt kérdés
kisfiam 1.5 éves elkapott egy hányásos,hasmenéses vírust!2 napig kórházban volt,tegnap hazahoztuk jól is volt,de délután picit sokat evett és este mikor a tápszerét itta visszahányta!Azóta alszik ez 2 órája volt,arra gondolok csak megterhelte a kis gyomrát,de rettegek mi van ha visszaesett!
2012. aug. 26. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
nem mondták,hogy diétáztasd?hasmenés,hányás után csak fokozatosan lehet visszatérni a normál étrendhez.Már bocs,de lehetett volna annyi eszed,hogy nem hagyod bezabálni betegség,kórház után
2012. aug. 26. 21:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,megérdemlem igazad van,csak olyan jól esett neki!
2012. aug. 26. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
hát persze hogy jól esett,ki volt éhezve.szerintem nem esett vissza,csak egy kiéhezett gyomornak,kiürült bélrendszernek nagy mennyiségű normál kaja nem valami jó ötlet.most már diétáztasd,krumpli,répa,rizs,gríz,kenyér,kekszek,és sok folyadék.a tejtermék meg ha jól tudom pár napig nem ajánlott,bár én adtam neki,mert egyedül azt volt hajlandó megenni,és nem esett vissza tőle
2012. aug. 26. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!