Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, vagy ez szerintetek is iszonyat paraszt volt?
Bulizni voltam a barátommal, meg a haverjaimmal, a barátommal már épp távozóban voltunk, amikor kifelé menet nekiment egy pali. (egyébként véletlenül, mert meglökték más irányból) Valamit odaszólt a barátom, a pasi is mondott valamit, de nem hallottam, a lényeg ezután jött, a barátom egész egyszerűen arcon köpte azt a pasit. Nem akartam, hogy tettlegesség vagy vmi más legyen, szóval elrángattam, de azt hittem, rosszul látok. Van neki egy "fura" stílusa, tudom, hogy kb. 0,1 mp alatt felmegy benne a pumpa, és nagyon sokszor bunkó, de ilyet álmomban sem gondoltam volna, ez baromira kiakasztott. Lehet hogy rosszul tettem, de felpofoztam, ő meg csak azzal magyarázkodott, hogy amúgyis ideges volt, minek mennek belé még pluszba.
Valahol "gáznak" érzem, hogy ezen ennyit kattogok, de iszonyatosat süllyedt a szemembe, szégyellem, hogy egyáltalán végig kellett néznem...
Túlreagálom?(szerinte igen)
-nem vagyunk cigányok
-és kérdezték privátban, nem 16 éves a barátom, hanem 25
Tudom (és egyébként le is írtam), hogy nem a legjobb reakció volt a pofon, de egyszerűen nem láttam jobb megoldást, még azután is hepciáskodott, hogy elrángattam, abból úgy sem értett volna, ha "szép szóval" reagálok. Így legalább abbahagyta a pattogást.
Hát, ahogy írtam, neki van egy sajátos stílusa. Ő nem tartja magában, ha valami (vagy valaki) nem tetszik neki, még nem is ezzel van a baj, csak néha ezt rosszul fejezi ki. Vágták már szájba amiatt, mert kötekedett meg pofázott..
De ilyen szintű durvaság még nem fordult elő, legalábbis nem tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!