Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagálom, vagy ez szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom, vagy ez szerintetek is iszonyat paraszt volt?

Figyelt kérdés

Bulizni voltam a barátommal, meg a haverjaimmal, a barátommal már épp távozóban voltunk, amikor kifelé menet nekiment egy pali. (egyébként véletlenül, mert meglökték más irányból) Valamit odaszólt a barátom, a pasi is mondott valamit, de nem hallottam, a lényeg ezután jött, a barátom egész egyszerűen arcon köpte azt a pasit. Nem akartam, hogy tettlegesség vagy vmi más legyen, szóval elrángattam, de azt hittem, rosszul látok. Van neki egy "fura" stílusa, tudom, hogy kb. 0,1 mp alatt felmegy benne a pumpa, és nagyon sokszor bunkó, de ilyet álmomban sem gondoltam volna, ez baromira kiakasztott. Lehet hogy rosszul tettem, de felpofoztam, ő meg csak azzal magyarázkodott, hogy amúgyis ideges volt, minek mennek belé még pluszba.

Valahol "gáznak" érzem, hogy ezen ennyit kattogok, de iszonyatosat süllyedt a szemembe, szégyellem, hogy egyáltalán végig kellett néznem...

Túlreagálom?(szerinte igen)

2016. júl. 20. 00:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a pofon egy ésszerű reakció, talán ezzel mentetted meg egy verekedéstől, mert akit leköpött, az így látta, hogy rendben, kézben tartod a dolgokat. :D én egyébként biztos nem járnék olyan csajjal, aki leköp másokat, mert azzal saját magát is lealacsonyítja.
2016. júl. 20. 07:48
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Örülhet a barátod, hogy nem verték szét. Hogyan tudsz tisztelni valakit, aki így viselkedik? Nem reagáltad túl. A másik előt vágtad pofon?
2016. júl. 20. 08:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Az, hogy süllyedt a szemedben és hogy felháborodtál ezen, tökéletesen érthető. Nem elfogadható magyarázat, hogy hamar felmegy benne a pumpa meg hogy amúgy is ideges volt. Nem egy állat, hát uralkodjon magán. Az, hogy felpofoztad, hasonlóan hitvány dolog és felesleges.
2016. júl. 20. 09:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Ahogy én elképzelem, nem lehetett egy nagy pofon, inkább olyan amilyet egy gyereknek ad az anyja, ha ilyet csinál (köpköd másokat). Szóval ezért nem ítéllek el, de a helyedben intő jelnek tekinteném a barátod viselkedését a továbbiakra nézve.
2016. júl. 20. 09:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Cigányok vagytok? Mert akkor nincs kérdésem.
2016. júl. 20. 11:39
 16/25 A kérdező kommentje:

-nem vagyunk cigányok

-és kérdezték privátban, nem 16 éves a barátom, hanem 25

Tudom (és egyébként le is írtam), hogy nem a legjobb reakció volt a pofon, de egyszerűen nem láttam jobb megoldást, még azután is hepciáskodott, hogy elrángattam, abból úgy sem értett volna, ha "szép szóval" reagálok. Így legalább abbahagyta a pattogást.

2016. júl. 20. 11:46
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a leírásod alapján nem volt jobb megoldás, ez legalább észhez térítette. Máskor is viselkedett már ilyen botrányosan?
2016. júl. 20. 15:19
 18/25 A kérdező kommentje:

Hát, ahogy írtam, neki van egy sajátos stílusa. Ő nem tartja magában, ha valami (vagy valaki) nem tetszik neki, még nem is ezzel van a baj, csak néha ezt rosszul fejezi ki. Vágták már szájba amiatt, mert kötekedett meg pofázott..

De ilyen szintű durvaság még nem fordult elő, legalábbis nem tudok róla.

2016. júl. 20. 22:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Ezek alapján nincs valami szerencsés természete. Minden bizonnyal még sokat fogsz szégyenkezni miatta, ha vele maradsz. Addig jó, amíg veled szemben nem ilyen bunkó.
2016. júl. 20. 23:08
 20/25 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem azért köpött, mert ideges volt. Csak szimplán egy büdös paraszt.
2016. júl. 22. 03:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!