Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a párotoknak ha megverne titeket?
"Gondolj bele,lenne egy kis ikerpár,egy békés szelíd emberrel az oldaladon aki soha nem bántana...ha pont nem ettől a férfitól lettél volna terhes."
Szerintem már belegondolt, azért van szüksége kezelésre. Nem kell neki még olaj is erre a tűzre.
Inkább álljunk hozzá úgy, hogy hosszútávon még mindig ezzel a kimenetellel jártunk jobban, mert ha nem sérültek volna meg a magzatok, a kérdezőnek nem lett volna elég lelki ereje kidobni ezt az állatot, és akkor egy idegbeteg, verekedős apa mellett nőhettek volna fel a gyerekek, pszichés betegként.
Kérdező, neked azt mondanám, hogy habár most nem úgy tűnik, biztos vagyok benne, hogy ki lehet mászni ebből a gödörből is. Igaz, ehhez hasonló negatív tapasztalatom még nem volt, és valószínűleg jó pár évvel fiatalabb is vagyok nálad (18 éves), azt már tudom, hogy milyen pszichiáterhez járni, gyógyszereket szedni és képtelennek lenni akár csak kimozdulni a lakásból. Nem kellemes élethelyzet, de véget lehet vetni neki. Én is szurkolok, hogy mihamarabb össze tudd szedni magad.
Kedves utolsó!
Sajnálom nagyon, hogy meg kellett tapasztalnod, hogy milyen érzés mélyponton lenni. Remélem neked boldog életed van már, és lesz is.
És azt is remélem hogy egyszer majd én is felállok, és őszintén fogok tudni mosolyogni. Szeretném újra szinesben látni a világot, mert nekem most minden szürke és kilátástalan. De Köszönöm a jókívánságokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!