Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a párotoknak ha megverne titeket?
Figyelt kérdés
Mindössze azért mert nem kértem bocsánatot azért mert mosolyogtam, megvert a párom. Neki lökött fejjel a szekrénynek amin a tükör be is tört. És utána szájba lettem vágva ököllel, és ugy lettem kidobva a lakásból. Már másnap megbánta az egészet, és tudom hogy szeret, csak soha nem tudta kezelni a dühét. Ti mit tennétek? Én is szeretem meg ezek után is, és el se tudom képzelni az életem nélküle.2016. júl. 16. 14:32
11/33 anonim válasza:
Minden nő megbocsátja az ilyesmit, ha a pasija elég jól néz ki.
12/33 anonim válasza:
Soha, semmilyen körülmények között nem bocsátanám ezt meg.
13/33 rrrrrreennnnn válasza:
10-es Välaszolónak teljesen igaza van,te megérdemled a sorsod!!! De a gyereked?
Nem minősítelek!
14/33 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy holnap újra megver. Viszont, akit a dühe vezet, akár le is szúrhat. Nem tudja magát kontrollálni, bármikor, bármi történhet. Utána persze lehet bocsánatot kérni. Őszintén, az mit ér.
Jó az neked, ha minden mozdulatodra, cselekedetedre, szavadra vigyázni kell, mert, kitudja mikor, mitől lesz dühös és üt, mert a DÜH? Na és ha a gyerek dühíti fel, akkor azt kalapálja el?
15/33 anonim válasza:
...ha tudnátok milyen sok ilyen felfogású nő van mint a kérdező...
16/33 anonim válasza:
Nem bocsátanám meg! Ha van eszed,te sem fogod! Gondolkozz...
17/33 anonim válasza:
Nem. Az agresszív mber nem változik.
18/33 anonim válasza:
És meddig óhajtasz várni? Amíg a gyereket is kiveri belőled? Ne legyél barom, nehogy vele maradj. Ha nem mész el most, hamarosan visznek. Egy szép, fekete zsákban...
19/33 anonim válasza:
Soha nem bocsátanék meg neki ilyet! Egyszer megteszi, megteszi többször is. És nem csak téged fog verni, de a gyereket is. Hagyd ott amíg még nem késő!
20/33 anonim válasza:
Nem foglalkoznék többet vele. Többször is meg fogja próbálni ezt veled, mert látja, hogy te engeded neki, hogy így viselkedjen, ez a magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!