Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a párotoknak ha megverne titeket?
Akkor képzeld el az életed vele.
Egy rossz szó, és ököllel üt. Hozzácsap a falhoz. Nem a jóindulatán múlik, ha nem törik csontod.
Elröppen egy pár pofon, miközben terhes vagy. Esetleg elvetélsz.
Vagy nem. És akkor kész lesz idegileg, mert ordít a gyerek, nincs főtt kaja, nincs patyolat tisztaság, és nincs szex.
Esetleg szülés után két héttel megerőszakolja, mert más ösztönein se tud uralkodni.
Aztán elkezdi ütni a gyereket. Mondjuk ököllel odacsap egy kétévesnek.
Utólag persze nagyon bánja, mert szeret. Hát hogyne...
Tudod miből gondolom? Mert egy mosoly miatt brutálisan megvert. Ez csak egy mondva csinált ok. Ő mindenképp megvert volna, csak kellett egy ok.
Most ülhetnél a balesetin úgy, hogy az üveg szétvagdalta az arcod, és egy életre eltorzulsz. Akkor is megbocsájtanál? Vagy ha eltöri az állad? Esetleg rád borul a szekrény. Ez mind-mind előfordulhat. Most épp szerencséd volt.
Nem tudom, mióta vagytok együtt. De ez egy stratégia. Megver, kiengesztel, megint megver, udvarol, jobban megver. Ő ezt élvezi. Neki ez az élete. Sose áll le!
Te ebből most szállj ki!!!
Szakíts vele, töröld a számát, tiltsd mindenhol.
Beszélj a szüleiddel, a barátaiddal, kérj támogatást. Ha kell, húzd magad pár napig egy jóbarátnál, állj talpra.
Enélkül a ..... nélkül is volt élet, és van is!
Pont úgy ki lehet dobni, mint bárki ember fiát. Pár hét, és kihevered.
Eszedbe ne jusson megbocsátani!
"Én is szeretem meg ezek után is, és el se tudom képzelni az életem nélküle."
Akkor várd meg, amíg egyik következő indulatkitörése során kiveri a fogaidat, vagy úgy sikerül ököllel behúznia neked, hogy eltöri az állkapcsodat, stb.
Most "csak" a saját életedért tartozol felelősséggel, de fel nem tudom fogni, hogy hogyan lehet valaki annyira felelőtlen, hogy ilyen embertől gyereket akar.
Hogy fogsz elszámolni a lelkiismereteddel, amikor mondjuk a másfél éves kisfiad kislányod ott zokog hisztérikusan, miközben az apja éppen péppé ver vagy földön rugdos téged, aztán kidob a lakásból.
Őszintén szeretném azt hinni, hogy ez egy provokatív kamu kérdés.
Ha nem, akkor neked mielőbb pszichológusra van szükséged, mert nem csak az önbecsülésed van a padlón, hanem a józan ítélőképesség is hiányzik belőled.
Én is nagyon sajnálom, kérdező, legyen eszed, ez máskor is előfordulhat,hagyd ott.
Én nem szoktam ilyet tanácsolni, de ez most az az eset.
Az én férjem se volt mindig jó,szerette az italt, de akkor se volt agresszív,inkább bamba..Egyszer már nagyon berágtam rá,mert berúgott, meglöktem a vita hevében,ő meg próbált lefogni,na én ekkor elzavartam otthonról, 2 hétig a haverjánál lakott..
Gondolj bele,lenne egy kis ikerpár,egy békés szelíd emberrel az oldaladon aki soha nem bántana...ha pont nem ettől a férfitól lettél volna terhes.
Fel a fejjel,és légy erős!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!