Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a párotoknak ha megverne titeket?

Figyelt kérdés
Mindössze azért mert nem kértem bocsánatot azért mert mosolyogtam, megvert a párom. Neki lökött fejjel a szekrénynek amin a tükör be is tört. És utána szájba lettem vágva ököllel, és ugy lettem kidobva a lakásból. Már másnap megbánta az egészet, és tudom hogy szeret, csak soha nem tudta kezelni a dühét. Ti mit tennétek? Én is szeretem meg ezek után is, és el se tudom képzelni az életem nélküle.

2016. júl. 16. 14:32
1 2 3 4
 1/33 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
Feljelenteném, és közölném az anyukájával, hogy sikerült egy gyökeret felnevelnie.
2016. júl. 16. 14:35
 2/33 anonim válasza:
100%
A szerelem az egy dolog, de nehogy már ezt eltűrd! ha most megbocsájtod neki, az egész életed rettegésben fogod leélni, mert ő nem fog változni, még ha most azt is mondja. Ez kell neked?
2016. júl. 16. 14:36
 3/33 anonim ***** válasza:
83%
Szerinted ez még kérdés?? Ágyon vert, nem is kicsit. Ez nem egy idióta hisztidre adott józanító pofon volt, hanem ököllel megütött!!! Ha ezek után vele maradsz, akkor meg is érdemled.
2016. júl. 16. 14:36
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Én, megcsaláson előbb túl tenném magam, mint a verésen.

Nem szeretnék úgy élni, hogy ez bármelyik pillanatba megismétlődhet.

2016. júl. 16. 14:37
 5/33 Inessential ***** válasza:
100%

Megbocsátani?

Faszt.

Feljelenteném.

2016. júl. 16. 14:43
 6/33 A kérdező kommentje:
A baj csak az hogy annyi mindent elterveztünk. Az életem vele akartam leélni. Mar a gyereken dolgoztunk, sőt lehet hogy terhes is vagyok. Nem tudom elkepzelni a mindennapjaimat nélküle. De akkor ez mindenképp igaz, hogy aki egyszer megteszi, az megteszi máskor is?
2016. júl. 16. 14:44
 7/33 A legböszmébb Feri ***** válasza:
67%
Kérdező, te egy hü...hős vagy. Sok sikert a babaprojekthez!
2016. júl. 16. 14:47
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi van?

Egy idegbeteg állattól vagy terhes?

Nem látod a fától az erdőt, baxod!

Szerinted meg fog változni?

Vagy mentség az agyonverésre, hogy nem tudja kezelni a dühét?

Az el sem jut a mogyorónyi agyadig, hogy a gyerekét is ütni fogja?

Te tényleg ilyen életet akarsz magadnak?

Önként dalolva mászol bele a saját sírodba!

Ennyire senki nem lehet hülye!

2016. júl. 16. 14:48
 9/33 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyi eszed van, meg is érdemled a sorsodat...
2016. júl. 16. 14:51
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem bocsátanám meg. Ige, aki egyszer kezet emel egy nőre, az többször is megteszi.

Az én párom is hirtelen haragú, DE rám nemhogy kezet nem emel, de ha feljebb emeli a hangját, később, amikor lenyugszik pár perc múlva bocsánatot kér.

Én már a kapcsolatunk elején megmondtam neki, hogyha egyszer is megüt, én azonnal pakolok. (Persze ehhez az is kell, hogy semmi olyat nem teszek, amivel magamra haragíthatom, inkább beszéljünk meg mindent.)

Sajnos a családban volt rá példa, hogy verték a nőt.

2016. júl. 16. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!