Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem rögeszmém, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem rögeszmém, hogy akik párkapcsolatban vannak, azoknak hasonlítanak egymáshoz? Csak én szoktam furcsállni azt, ha valaki csak úgy bárkinél bepróbálkozik?

Figyelt kérdés

Persze, nem törvényszerűen állítom azt, hogy "kell" csak úgy néz ki jól egy pár, az én elképzelésemben. Többször volt már olyan benyomásom, hogy egyes ember úgy próbálkozik egy kapcsolatra valakinél, hogy közben össze sem "illenek", mégis mintha valami üres szimpátia hajtaná azt aki nagyon próbálkozik közben, aztán nem sikerül.

Megértem, ha valaki majd előítéletesnek tart ebből a leírásból:D, bár én sem általánosan gondolkodom, csak esetenként furcsálltam már jónéhány embert ilyen helyzetben.

2016. júl. 10. 00:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

# 7 Épp az, hogy nem fogja bárki bárkivel kölcsönösen "formálni egymást", habár igaz, hogy többnyire ezért is hasonlítanak azok, akik szorosan egymás mellett vannak, de nem bárki, aki párkapcsolatban van.

Ha valaki csak úgy beakar vágódni, az olyan benyomást kelt, mintha csak úgy "akarna egy párkapcsolatot".

"Amikor 2 embernél elkezdődik valami "love"

Minimum abban hasonlítanak, hogy mindkettőjüknél elkezdődik:)) ami már sokkal ritkább eset.

2016. júl. 17. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!