Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő férfitársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő férfitársaim, ha nálatok bepróbálkozik egy nő, elmesélitek a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok? Érdemes elmondanotok, megkockáztatva, hogy bogarat ültettek a barátnőtök fülébe? Vagy el szoktátok röhögni, s nincs semmi féltékenységi jelenet? Vagy inkább titokban tartjátok, elkerülve a felesleges konfliktusokat? (Feltételezvén, hogy mások nem mondják vissza a látottakat.) A lehetséges afférok elmesélése, felfogása, megértése terén mennyire kompatibilis a párotok?

(Csak eszembe jutott egy régi-régi eset, amikor elmondtam szóról szóra az akkori páromnak a velem történteket, és bizony ki lett adva az utam, hogy legyek boldog azzal a másik nővel, aki felkínálkozott nekem, miközben nem is történt semmi. 2-3 napig látni sem akart, mert szerinte megcsaltam.)

2016. máj. 11. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Barátnőnek másik nőről (bármilyenről) mesélni TILOS!!! Még ha egy kolleginád csinált is valami vicceset, akkor is kollégával kell elmesélni. Egy barátnőnek a legjobb az a tudat, hogy te semmilyen nővel nem álltál, nem állsz, és nem is fogsz kapcsolatban állni. Semmilyenben!
2016. máj. 11. 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de ha a párom ilyet mesélne akkor nyilván féltékeny lennék, mert ő az enyém, de nem veszekednék. Bízom benne. Ha valaki rámozdul, arról nem ő tehet. Tudom, hogy senki más nem létezik a számára, csakis én. Nem az ő hibája, hogy egy másik nő is vonzónak találta. Morognék, hogy hogy képzeli a az a lotyó, hogy rámozdult. De a barátomra nem haragudnék. Fordított esetben én elmondtam, ő kiakadt a srácra, megnyugtattam, hogy semmi se volt, és békésen beszélgettünk tovább. Szerintem ha olyan szinten van egy kapcsolat, akkor tökéletesen bízol a másikban, és az ilyen apróságok fel se tűnnek.

Én ezt így látom. Viszont kíváncsi vagyok, hogy a pasik hogy látják.

2016. máj. 11. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elmondja, sőt azt is, ha új kolleganő jön, azt is elmondja, külsőre mennyire az esete. Engem nem zavar, úgysem fog megcsalni, ha meg igen, akkor így jártam, akkor is megtette volna, ha nem mondja el. De engem nagyon nehéz kiakasztani, elviccelek minden ilyen dolgot. Rendben van a kapcsolatunk, nincs mire féltékenynek lennem. :)
2016. máj. 11. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Tavaly még kapcsolatban voltam és egy idióta lányka Facebookon, valószínűleg szórakozásból, írogatott nekem állandóan olyanokat hogy "Szeretlek", tetszel nekem, bla.bla.bla. Visszaírtam neki hogy hagyjon békén, kapcsolatban vagyok, meg egyébként se tudja hogy ki vagyok, stb. De mindig írogatott. Megmutattam volt barátnőmnek, miket küldözget. Eleinte nem érdekelte, legalább is úgy csinálta. De aztán néhe mosolyogva kérdezhette hogy:-Na mi van? Írt-e a barátnőd? :D Én meg rávágtam hogy a barátnőm itt van mellettem. Egyből jött ölelkezni, csókolózni.

Azt a szutykot, aki írogatott, alig bírtam lerázni, már erősen trágár hangnemben, elküldtem a kurv.@ anyjába. :D Ráadásul haveromnak is írogatott olyanokat, hogy kár hogy nem ő szülte neki a kisbabát. (haverom a 3 hónapos kislányával volt lefényképezve. ) Másik közös ismerősömre ráírt hogy a barátnője nem hozzá illik.

Szembesítettem ezekkel, aztán letiltott és elhúzott a vérbe. :D

2016. máj. 11. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Én sosem csinálok az ilyenből nagy ügyet. A párom jóképű ez tény az hogy rámozdulnak nem az ő hibája leginkább a kedves hölgyről árul el egy s mást. Én ilyenkor csak mosolygok egyet és magamban kárörvendek picit hogy márpedig ez a jó pasi az enyém és márpedig ez a jó pasi csak engem akar és nem mást :)

24/L

2016. máj. 11. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:

ha vele akarok maradni-és szeretem, akkor el

tudni kell rendesen kommunikálni, és akkor nincs félreértés. asszertíven

2016. máj. 11. 20:12
 7/10 opened paradise ***** válasza:

Igen,mindent. Mert nem számítanak,de nekem is jól esne tudni.

Bár én a legtöbbre azt mondom elsőre,hogy "áh,csak kedves...":D

2016. máj. 11. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem pitsákkal kell összeállni és nincs ilyen gond... De komolyan, azt a kapcsolatot, ahol ilyenből ügyet csinál bármelyik fél, már régen megette a fene. Nekem a párom a barátom is, minden sz_arságot elmesélek neki, meg ő is nekem. Hogy lehet egyáltalán úgy felszabadultan beszélgetni, hogy minden szavadra oda kell figyelni?
2016. máj. 11. 22:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok, de nekem is elmondja a barátom, ha rámozdult egy lány. Nem zavar, mert elküldi, és hát a páromra sincs ráírva, hogy kapcsolatban van, ezért butaság a lányra morogni, hogy hogy képzeli. Jóképű férfi, persze, hogy megnézik a lányok. Fordított esetben én is elmesélem, ha nekem udvarolnak, persze én is elhárítom az ilyet. Nem értem, ebből miért lenne szükségszerűen konfliktus, nem tehet róla, hogy másoknak is tetszik.

26/N

2016. máj. 12. 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha valamiért vicces a történet akkor elmondom. Egy sima napi próbálkozást nem. Minek mondanám el?
2016. jún. 7. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!