Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki párkapcsolatban él, de nincs önmagával kibékülve? (pl. a külsejével)
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ezt hogyan kezeli a párotok, és mit tesz ellene.2016. jún. 17. 21:12
1/3 anonim válasza:
En nem szeretem a testem ezert elkezdtem edzeni. A paromnak mindenhogy tetszem, ezert sem tudok tanacsot kerni tole, szerintem akkor is szeretne ha vizilo lennek.
2/3 anonim válasza:
Hát, én lányként egyáltalán nem vagyok kibékülve a külsőmmel, viszont azt megtanultam a pasik mellett, hogy idegesíti őket, ha valaki arról panaszkodik, hogy nem elég szép, stb, szóval nem mondom ki hangosan előtte. Tud a dologról, és ezért el szokta mondani, hogy szép vagyok, meg egyebek, ami jól esik, hiszen szeret, de azért én még nem hiszem el magamról, hogy tényleg olyan csodálatos volnék, mint amilyennek ő lát.
3/3 anonim válasza:
A párom nagyon türelmes velem. Szoktak lenni olyan pillanatok, amikor nagyon kiborulok magam miatt, sírok, ilyenek, ő olyankor vigasztal, szeretget, stb. Alapjáraton is mindig mondja, hogy gyönyörű vagyok, a legszebb nő, stb., de én nem igazán hiszek neki, senkinek sem hittem soha. :D
Hát ilyen az élet mellettem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!