Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy ideális nő?
Arcra? Nektek személy szeket milyen vonások a gyengéitek a nőkön? Milyen színek domináljanak (bőr, szem, haj)? Mikyen testalkat? Magasság? Ilyenekre vagyok kíváncsi.
Tudom, belső teszi ki a dolgok másik felét, de ha csak a külsőt nézzük most, mi az ideál?
sportos,házias.
kb ennyi.
barna haj,barna szem,max 180.
- Hátközépig érő fekete haj.
- 75/D mellek, 8 centis bimbóudvar
- Barna bőr
- 90/60/120 méretek
- salátás punci
- 4 centis csikló
- 14 centis hüvelymélység
- 38 as láb
Barna/fekete haj, kék szem, fehér bőr, vékony testalkat, ~170 cm magasság, kb 70A mell (bár nem ismerem a méretezést, úgyhogy legyen kicsi a melle, de ne legyen lapos) és hirtelen ennyi.
Volt egy lány, aki gyakorlatilag ezeknek a dolgoknak tökéletesen megfelelt, csak már nem áll velem szóba és törölt mindenhonnan. :(
Nekem a hajszín, szemszín majdnem mind1, talán kicsit több sötét hajú nő van aki tetszik, mint szőke. A vöröseket is szeretem.
Szeretem a nagy, hangsúlyos szemeket, és az enyhén húsos, puha ajkat, fehér bőrt.
Alkatra.. legyen mit fogni rajta, de túlsúlyos ne nagyon legyen, és előny ha sportos egy kicsit + egészségtudatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!