Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen állapodtál/nál meg? Hány évesen lenne az ideális?
Környezetedben mit tapasztalsz,hány évesen állapodnak meg az ismerőseid,barátaid?
24/F
Környezetemben van aki 22 évesen férj+gyerek. És van aki 33 évesen is csak barátnőt tart.
A nők előbb vállalnak családot, míg a férfiak jó 5-10 év plusz eltéréssel.
Ettől függetlenül nincs általános modell, mert annyira összevissza van mindenki élete. Van aki 2. babáját várja és velem egykorú, és van aki szingli és a karrierét építgeti, és csak szeretőket tart.
Szóval szerintem mindenki a saját élete szerint éljen. Van aki előbb kész az elköteleződésre és van aki csak jó egy évtizeddel később. A legidősebb 47 évesen jutott el oda, hogy neki asszony és gyerek kell.
És szerintem ez rendben is van. Az is aki előbb és az is aki utóbb köti magához a másikat. Aki komolytalan, egy kapcsolathoz az ne házasodjon. Aki meg már kész erre, az tegye.
Én olyan 34-35 éves koromra tervezem, ha lesz valakim.
Egyébként a környezetemben egyre többen házasodnak össze és van akinek már gyereke is van (több is akár).
28/F
Én 25-30 évesen szeretnék,szerintem az a legideálisabb,mert 1.még mindig fiatal korosztály,de már érettebb,tapasztaltabb,2.addigra végzek a tanulmányaimmal és remélhetőleg pár év munkatapasztalatom is lesz,3.sokminden van,amit át szeretnék élni családalapítás előtt,imádok utazni,bulizni stb.Szóval 25 éves korom előtt semmiképp.
Az ismerőseim között pedig van,aki már 20 évesen megállapodik(becsúszott a baba..),van,aki 30 körül,van,aki sosem :) Ez egyénenként változó.De ahogy észrevettem,minél idősebb korban jön létre,annál tartósabb a házasság,mert addigra az ember kiéli magát és tudatosan választ partnert.Akik nagyon fiatalon elköteleződnek,90%-ban válnak is később...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!