Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen állapodtál/nál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen állapodtál/nál meg? Hány évesen lenne az ideális?

Figyelt kérdés

Környezetedben mit tapasztalsz,hány évesen állapodnak meg az ismerőseid,barátaid?

24/F

2016. jún. 12. 11:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es 1-es vagyok, igen a masodik hazassagom az amiben (a jelek szerint) megallapodtam, ettol eltekintve az eletemet ismerve nem kizart egy harmadik:-)
2016. jún. 12. 16:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele amíg az embernek nincs meg egy fix, jó élete addig nem érdemes. Fix munkahely(amit nem utál az ember), jó fizetéssel, egy saját ház (legalább is nem albérlet), esetleg autó. Na most jó estben az embernek a 30-as évei elejére azért már össze jön ez és akkor jöhet a házasság (és a gyerek). Szóval nekem ez úgy a 30-as éveim lesznek, de vannak ismerőseim (általában nők, sőt csak) akik 22-24 évesen házasok és gyerekiek vannak.

23/F

2016. jún. 13. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!