Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hány centiméter a legjobb magasság egy pasinak?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 21:38
31/38 anonim válasza:
Nekem tényleg teljesen mindegy.
Eleve magasabb nálam mindenki. :)
Lehet 160-170, de 200 cm is, a magasság nem befolyásol semmiben. Max. egy kicsit érdekesen festene mellettem egy 190-200-as ember, de kit érdekel, lenne jobb dolgom, mint ezen aggódni.
32/38 anonim válasza:
180 cm körül a legjobb,de sosem ez alapján választok :) Volt már alacsonyabb és magasabb pasim is.
20L
34/38 A kérdező kommentje:
30-as: Én mindenkit felpontoztam eddig! :) Nyugalom
2016. júl. 10. 12:03
35/38 anonim válasza:
170 cm vagyok, szóval 175 cm fölött bármennyi tök jó.
36/38 anonim válasza:
Olyan 185-190 körül.
Bár nálam ez a megszokott, mivel minden férfirokonom ebben a tartományban mozog.
Voltam már együtt 190+-sal és nem volt jó, mert nagyon fájt a nyakam a folyamatos fej hátrahajtástól.
És éltem együtt 164cm-sel 3 évig, ott meg egy idő után túl langalétának éreztem magam, így alacsonyabbal soha (főleg, hogy eléggé kopmlexusos is volt a pasas).
38/38 anonim válasza:
175-akármeddig, csak a nagy magassághoz ne soványság társuljon, mert az úgy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!