Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hány centiméter a legjobb magasság egy pasinak?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 21:38
11/38 anonim válasza:
eddig 180+ barátaim voltak, én 164 cm vagyok.
12/38 anonim válasza:
Nem ez a fő szempont, de nálam 170-180 között. Én 163 cm vagyok.
13/38 anonim válasza:
Milyen jó itt megtudni, hogy még exemnek is selejt voltam.
14/38 anonim válasza:
161 v annal nagyobb. Felso hatar nincs, alsot meg konnyu megugrani. :)
16/38 anonim válasza:
Legyen minimum 170 cm magas az alatt nagyon pasik nincsenek is, meg a mai 20-30 as korosztálynál 175 cm feletti az átlag szerintem, mert ez alatt a korosztályomból senki nem volt szinte. Osztályomba is gimibe aki 170 cm volt ő volt a legalacsonyabb a fiúk közül, még a lányok közt is a legalacsonyabb 172 cm magas volt az osztályomban. Persze a magasság nem lényeges szempont ha szeretik egymást. Én utálom ha egy pasi aki nálam alacsonyabb mert időnként összefutok ilyenekkel és nekiállnak nekem csapni a szelet ezt nem csípem mert le kell néznem rájuk meg nem, egy férfi legyen magasabb a barátnőjénél és kész. Persze a barátnőméknél kivétel van ilyen téren. A barátnőm 20 éves lesz de 177 cm magas. A barátja 24 éves múlt már és nincs 170 cm sem, a húgom is magasabb nála picivel aki 14 éves... és 168 cm magas. A barátnőm szereti a barátját és fordítva is igaz, jó fej srác én is gyakran beszélek vele semmi baj nincs vele, csak amikor rájuk nézek akkor szinte undorral nézem hogy mekkora köztük a különbség magasság szempontjából, hogy a barátnőm hajol le azért hogy megcsókolják, puszilják egymást. Ha a barátnőm magassarkút vesz fel mert szereti hordani akkor aztán lehet látni a különbséget. Ez szerintem gusztustalan de elfogadom. Nekem az ideális magasság 180 cm de ha esetleg velem egy magas az a legjobb de ha magassarkút hordok akkor én vagyok a magasabb ezt meg már nem szeretem, de még belefér.
17/38 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan,hogy a legjobb magasság.
Lényeg,hogy tőlem magasabb legyen,mert a 176 cm-mel nem számítok alacsonynak :D
17/L
18/38 anonim válasza:
Én 165 körül vagyok így nekem 170-180 között (:
19/38 A kérdező kommentje:
Eddigi válaszadók: akkor én most 187 centivel tényleg túl magas vagyok? :)
2016. júl. 9. 22:27
20/38 anonim válasza:
A legjobb magasság? neem, ez így hülyeség
Én 170 vagyok szval 170cm és magasabb, kedvenc a 185 körüli, és felőlem lehet az egyén 2m 10 centi is :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!