Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hány centiméter a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hány centiméter a legjobb magasság egy pasinak?

Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 21:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudnám megmondani,melyij msgasság lenne a legjobb egy oasinak,mivel a nők se egymagasak.

A lényeg,hogy leaglább egy magaas leegyen velem. A párom egy cm -el magasabb lam, ő a többi férfihoz képest alacsony. 170cm magas.

Ha annyira választanon kéne,pl nagyon magas pasival nem jönnék össze. De kitudja kivel lennéj képes összejönnu,ha szerelmes lennék valakibe.

Vagyis most azt vaggyok,pont egy viszonylag alacso yabb férfibe.

2016. júl. 9. 22:38
 22/38 anonim ***** válasza:
35%
190 centimet imádták eddig mindig. :D
2016. júl. 9. 22:46
 23/38 anonim ***** válasza:
28%
Maximum 10 cm-el és 10-15 kg-al legyen csak "nagyobb" nálam, hogyha baj van tudjak neki segíteni. Egy jóval magasabb, testesebb férfit nem tudnék sehonnan sem kimenteni vagy gondozni, ápolni, de még csak támogatni sem egy rosszullét esetén.
2016. júl. 9. 22:51
 24/38 A kérdező kommentje:
Ohh, tényleg? 10-15 kg? Az nem vészesen sovány? (már ha te se nyomsz sokat)
2016. júl. 9. 22:52
 25/38 anonim ***** válasza:
54%

Szexnél is előnyösebb, nem szeretem ha agyonnyomnak.

Nekem ez az ideális, másnak más :)

2016. júl. 9. 22:54
 26/38 anonim ***** válasza:
56%
A válaszokat olvasva a 166 cm magasságommal nem csoda, hogy nehéz lányt találnom, ha mindenki a magas pasikra bukik :D
2016. júl. 9. 23:08
 27/38 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem a magasakra. :D Csak páran írták, hogy 2 méterrel is akár.
2016. júl. 9. 23:11
 28/38 anonim ***** válasza:
68%

teljesen mindegy

párom 190, én 160 vagyok

sose volt szempont milyen magas

2016. júl. 9. 23:47
 29/38 anonim ***** válasza:
68%

Nekem a férjem kb 178 centi, én 171 vagyok.

A két exem közül az egyik szintén ilyen 180 körüli volt a másik meg 196.

A kérdésedre kérdező, nem vagy túl magas, rengeteg nő bukik a magas paikra, nekem is tetszenek. Impozáns.

Ami a hátránya. Az exemmel nem nagyon tudtunk összebújni, pl alvásnál, mert mivel ő nagy volt, nehéz is. Kb. 90 kiló és ezért mindene nehéz volt. Ha alvás közben rám tette a kezét vagy valami egyszerűen nem kaptam levegőt.

Vagy pl. ha buliból részegen jött haza (nem volt részeges, de néha előfordul mindenkivel, na :D) akkor nem tudtam bekísérni az ágyba, ott maradt az előszobába, mellé tettem egy lavórt.

Illetve nagyon kényelmetlen volt csókolózni állva és az ágyban is a köldökét nézegettem sokszor.

Na ezek a negatívumok, amik viszont nem számítanak, nem ezek miatt szakítottunk :D

2016. júl. 10. 00:05
 30/38 anonim ***** válasza:
60%
Jah, hogy ezt a kerdest most egy magas irta ki, es most ezert lett mindenki lepontozva, aki az alacsonyakat preferalja... Ha meg u.ezt egy alacsony pasi teszi fel kerdeskent, akkor meg rafogjak, hogy azert ponfozzak le a noket, mert hazudnak. Koszi....
2016. júl. 10. 04:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!