Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hány centiméter a legjobb magasság egy pasinak?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 21:38
3/38 anonim válasza:
Ez a nő magasságától is függ . Ha mondjuk 165 cm a nő akkor sztem a férfi ideális magassága 175cm-185 cm. Az se jo ha a nőnek a nyakába tud támaszkodni a férfi mert azt a nők nem nagyon csípik . Az a lényeg , hogy legalább egy 5 cm-nél magasabb legyél a társadtól.
4/38 anonim válasza:
Tök mindegy, eddig csak alacsonyabb pasiaim voltak.
5/38 anonim válasza:
Sejtettem hogy 190centimmel már túl magas vagyok
6/38 A kérdező kommentje:
Én meg 187 cm-rel.
2016. júl. 9. 21:47
7/38 anonim válasza:
Nekem 185+,mert magas vagyok.A kerdesre valaszoltam,nem ismerkedes celjabol.
8/38 A kérdező kommentje:
Gondoltam... -.- :D
2016. júl. 9. 21:52
9/38 Komolyan mondod? válasza:
175 centitől 190cm pluszig.
10/38 anonim válasza:
Hol nem szarom le, hogy hány centi a pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!