Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41/52 anonim válasza:
Ebből az egy kéőből nem lehet túl sokat mondani. Nem vagy csúnya, az biztos:)
42/52 anonim válasza:
Sosem gondoltam hogy ilyennel is találkozom, de távolról ismerem az illetőt. xD Mik nem történnek...
43/52 anonim válasza:
Jó az alakod :D Egyedü tényleg egy kis plusz mosoly :D Akkor pfuhuhu :D 16/f
45/52 anonim válasza:
Csinos az arcod, az alakoddal sincsen baj, egyszóval szivesen látnálak az ágyikómban.
47/52 anonim válasza:
Micsoda rajongó táborod van. Biztos emiatt [link] látszik hogy szeretsz bulizni és egyedül táncolni hátha valakinek megtetszik a fejed és az hogy nincs melled. Vagy azért kerülnek, mert nem vagy eoista hogy magadat fényképezteted, hogy nyomod a Dance-et ezzel a szép arckifejezéssel. Bányász pasit keress magadnak mert ha leküld a bányába feljön a szén. Tölts még pár képet fel, hátha megjelenik a kedvenc oldalamon is ez a "csodálatos" test
48/52 A kérdező kommentje:
jól viselem én a negatív kritikát is:D
igen szeretek bulizni, de 1 vmiben tévedsz:D
a képen nem 1edül táncolok csak azért mert én lettem lefotózva ezen a képen:D
2010. ápr. 16. 20:15
50/52 anonim válasza:
Megbasználak a torna szertárba xDD
amugy jól fsak kár hogy jobban szeretem a nálam fiatalabb lányokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!