Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek csak azok a lányok jönnek be akik csajos ruhában járnak? Nem mondom azt hogy fiúnak nézek ki de nem szeretem a csili-villis pi. Csás dolgokat és a magassarkút sem bírom.
egy sima farmer, egy normális felső (ami mondjuk nem nyakig kivágott, de hangsúlyozza az alakot) és egy egyszerű cipő már nem nőies viselet? szerintem az.
vagy Te nem erre érted a nem p*csás viseletet?
hogy itt milyen ge.cik vannak.akkora parasztok vagytok kiestek a szátokon. mondtam hogy nem nézek ki fiúnak!!
még csak hasonlítani sem hasonlítok rá!!!
tisztelet azoknak akik normális választ adtak!!
az én barátnőm fekete ruhákban jár...és nem hord ilyen szar 300 forintos szemétbe való színes műanyag karkötőket amik a divatmajom tinik újságjaiban szokott ajándék lenni és a magassarkút se szereti és inkább fiúsan öltözködik
nekem így jobban tetszik :D
Miért lenne ez hátrány? A lényeg h ne szakadt göncökbe járj:)
amúgy én nagyon szeretem a nőies ruhákat, a magassarkút és szeretek is benne járni, és ahogy te mondod a pi.csás ruhákat is(bár neked mit jelent), mégsem vagyok ribi (kicsit ez vehető ki az írásodból) na meg csak a barátomnak akarok tetszeni.
De nyugi, vannak olyan fiúk, akiknek biztos az jön be, amiket te hordasz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!