Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek csak azok a lányok jönnek be akik csajos ruhában járnak? Nem mondom azt hogy fiúnak nézek ki de nem szeretem a csili-villis pi. Csás dolgokat és a magassarkút sem bírom.
Ez nagyon kevés adat!
Írd már le mégis h miben jársz, fiúk közt is eltérő
Ha ilyen csőnadrág meg kiba**ott nagy sportcipő/tornacipő ott röhögnélek körbe...
Ja, attól meg h az első olyat írt, nem kellene többesszámba írnod + felháborodni
igen, és írtam is hogy tisztelet a kivételnek.
am sztem tök normális cuccokba járok. farmer, tornacipő szerű cipő normális pólók. egy fiú cuccom nincs. hosszú festett vörös hajam van szolídan festem a szemem.
maradj ilyen szerintem. A fiúknak nem feltétlenül a p*csásan öltözködő lányok jönnek be. :) Én is hasonlóképpen öltözködöm mint te, és van pasim ;)
15/L
És ebbe mi nem lányos?:D az h tornacipőbe jársz?:D
mert írtad h fested is magad, gondolom a szemed húzod ki vagy ilyesmi... meg farmer, "normális" felső..ebben mi a kivetni való?Minden 2. tini így járkál -.-
Amúgy nekem volt egy osztálytársam, aki nagyon ciki volt...ovis agyszint, nyomtatott pólókban járt, ilyen tűzzománcból volt ráfestve vmi:D meg fos zöld...meg egész évben 1 ruha, mégis összeszedett 2 pasit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!