Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek hogy nézek ki? (kép is van)
2011. jan. 24. 16:24
1/29 anonim válasza:
max részegen dugnálak meg,lehet akkor se
2/29 anonim válasza:
A szőke, fekete pólós lány számát megadhatnád.
4/29 anonim válasza:
Szép vagy, de inkább "havercsaj" típus, mert picit feminisa leszbi buksid van.
7/29 anonim válasza:
Te csajszi!Nem értelek,miért kérdezed azt,hogy bejössz e nekik.Kit érdekel,hogy ezek az ismeretlen srácok mit gondolnak rólad,Valakinek tetszeni fogsz,valakinek nem.Aki neked tetszik,annál próbálj bevágódni.22/L
8/29 anonim válasza:
Nem vennélek észre a nagy tömegben. Őszintén.
9/29 anonim válasza:
Helyes arcod van, de még olyan kislányos (bár nem tudom, hány éves vagy). Nincs rossz alakod se, nem vagy kövér, de egy kis testmozgás nem ártana. Tanulj meg előnyösen sminkelni, és hordj nőiesebb ruhákat, mert ez így elég gyerekes. A második képen ha te vagy az aki fényképez, akkor azt a hajat felejtsd el.
10/29 anonim válasza:
szia! sztem pici hasad az van, azt le lehetne mozogni, de am sztem átlagos vagy... igaza van az elözönek, h kicsit gyerekes az arcod... bár ami azt illeti engem 16nak néznek és közben 19 vok... de hát ez van... én nem merem felrakni magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!