Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki, hogyha az ilyen fiúk tetszenek? =)
az oldalon olvastam egy hasonló kérdést, nekem is megtetszett, gondoltam felteszem én is. ^^ Tehát nekem az ilyen fiúk az ideáljaim:
Külsőleg: Lehetőleg magas (mindenképp legyen nálam magasabb), félhosszú haj (mindenképpen minimum annyira, hogy bele lehessen túrni.) de ilyen nagyon rövid semmiképp se. Karakteres arc, szemüveg nagy előny. =) Ne legyen annyira mackós, de tipikus olyan izompacsirta se, hanem olyan pont jó. ^^
Belsőleg: Fogjon meg a kisugárzása, legyen egyfajta stílusa. Előny, ha érzékibb, bújósabb a fiú. Emellett még fontos felsorolni azt, hogy legyen egy bizonyos átlagműveltsége is.
Szerintetek hogy nézek ki külsőleg, netán belsőleg? =) Hány évesnek tippeltek?
Szerintem kicsik a melleid.
Eltaláltam?
én ilyen vagyok:) csak szemüvegem nincs :D
sztem 15 lehetsz. jól gondolom?:p
nem hiszem hogy lenne összefüggés, de megpróbálom azért:D
középmagas vagy, olyan 170-173 centi. hosszú egyenesebb, vékonyszálú hajad van - talán barna. átlagos testalkatod lehet, nem túl nagy mellek és nem is túl nagy csípő, de nem vagy kövér. mondjuk 173 centihez olyan 55-60 kiló. zöldesbarna szem. esetleg kicsit "pufibb" arc, nem is pufi csak nem ilyen nagyon csontos.
na?:D
"Miért lenne fura ízlésem? Majd ha kicsit több válasz jött, leírom, hogy melyik állt a legközelebb hozzám. =)"
Mert szemüvegeset keresel meg hosszú hajút. Mi abban a jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!