Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki, hogyha az ilyen fiúk tetszenek? =)

Figyelt kérdés

az oldalon olvastam egy hasonló kérdést, nekem is megtetszett, gondoltam felteszem én is. ^^ Tehát nekem az ilyen fiúk az ideáljaim:

Külsőleg: Lehetőleg magas (mindenképp legyen nálam magasabb), félhosszú haj (mindenképpen minimum annyira, hogy bele lehessen túrni.) de ilyen nagyon rövid semmiképp se. Karakteres arc, szemüveg nagy előny. =) Ne legyen annyira mackós, de tipikus olyan izompacsirta se, hanem olyan pont jó. ^^

Belsőleg: Fogjon meg a kisugárzása, legyen egyfajta stílusa. Előny, ha érzékibb, bújósabb a fiú. Emellett még fontos felsorolni azt, hogy legyen egy bizonyos átlagműveltsége is.

Szerintetek hogy nézek ki külsőleg, netán belsőleg? =) Hány évesnek tippeltek?

2011. ápr. 16. 16:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Abból amit leírtál arra következtetek hogy alacsonyabb vagy 170 centinél,kisebb a lábad mint 39-es és a csípőd szélesebb mint a derekad.Na eltaláltam?
2011. ápr. 16. 16:14
 12/37 anonim ***** válasza:

olyan 16 éves lehetsz, hosszú hajad van, mellméret olyan közepes nagyságú, szemüveges vagy :D

belső: az egyik veséd hiányzik, a májad tiszta, és a tüdőd is, mert nem dohányzol :D

viccet félre téve szerintem nem lehetsz visszahúzódó, mert feltettél egy ilyen kérdést :D és szeretsz beszélni

nos én ilyennek gondollak :D

18/F

2011. ápr. 16. 16:15
 13/37 anonim ***** válasza:

XDD

talán 15-16 lehetsz

emo stilusod lehet szerintem :D

fekete haj.

nemtom:D

14/37 anonim ***** válasza:

A megnyilvánulásaid alapján nem lehetsz több mint 15.

Alapvető szavakat nem ismersz, alapműveltség helyett átlagműveltséget írsz...

Olyan dolgokat írsz, ami mások számára abszolút nem behatárolható. Mit jelent számodra, hogy "pont jó", meg "fogjon meg a kisugárzása"?

15-nél több nem lehetsz, vagy eléggé butácska lehetsz, ami nem baj, csak nem nagyon kell vele villogni.

15/37 anonim ***** válasza:
16:12,neki az tetszik,nem mindenkinek ugyan olyan az ízlése
2011. ápr. 16. 16:16
 16/37 A kérdező kommentje:
Lány vagyok természetesen. Szerintem igenis irdatlanul aranyosak a szemüveges fiúk, nem tudom, hogy miért, de nem csak én vagyok így vele. A félhosszú hajat pedig nem olyan vállig érőre érettem, hanem kb. a fület eltakaróra. A válaszokat továbbra is várom. =P
2011. ápr. 16. 16:18
 17/37 anonim ***** válasza:
huhh de még meddig várod őket? :P most komolyan mi a jó abban hogy találgatunk hogy hogy nézel ki? XD
2011. ápr. 16. 16:20
 18/37 anonim ***** válasza:

"Előny, ha érzékibb, bújósabb a fiú. "

Szerintem valami nagyon aranyos, kedves a belsőd, és komoly érzelmek az igényeid ^^ (19/F)

2011. ápr. 16. 16:22
 19/37 anonim ***** válasza:

"16:12,neki az tetszik,nem mindenkinek ugyan olyan az ízlése"

még szerencse :D

2011. ápr. 16. 16:22
 20/37 A kérdező kommentje:
Hát ilyen közvéleménykutatás szerűség, de igazából nincs sok értelme, nem hittem volna, hogy ennyi választ kapok. ^^ Maradjunk annyiban, hogy öt-hat óra körül válaszolok.
2011. ápr. 16. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!