Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki, hogyha az ilyen fiúk tetszenek? =)

Figyelt kérdés

az oldalon olvastam egy hasonló kérdést, nekem is megtetszett, gondoltam felteszem én is. ^^ Tehát nekem az ilyen fiúk az ideáljaim:

Külsőleg: Lehetőleg magas (mindenképp legyen nálam magasabb), félhosszú haj (mindenképpen minimum annyira, hogy bele lehessen túrni.) de ilyen nagyon rövid semmiképp se. Karakteres arc, szemüveg nagy előny. =) Ne legyen annyira mackós, de tipikus olyan izompacsirta se, hanem olyan pont jó. ^^

Belsőleg: Fogjon meg a kisugárzása, legyen egyfajta stílusa. Előny, ha érzékibb, bújósabb a fiú. Emellett még fontos felsorolni azt, hogy legyen egy bizonyos átlagműveltsége is.

Szerintetek hogy nézek ki külsőleg, netán belsőleg? =) Hány évesnek tippeltek?

2011. ápr. 16. 16:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

am meg mindenkinek más az ízlése szóval egyáltalán nem olyan érdekes szerintem hogy neked ezek a paraméterek jönnek be :P (ha csak netán kedves kérdező arra vársz hogy itt találod meg életed szerelmét "Lehetőleg magas (mindenképp legyen nálam magasabb), félhosszú haj (mindenképpen minimum annyira, hogy bele lehessen túrni.) de ilyen nagyon rövid semmiképp se. Karakteres arc, szemüveg nagy előny. =) Ne legyen annyira mackós, de tipikus olyan izompacsirta se, hanem olyan pont jó. ^^

Belsőleg: Fogjon meg a kisugárzása, legyen egyfajta stílusa. Előny, ha érzékibb, bújósabb a fiú. Emellett még fontos felsorolni azt, hogy legyen egy bizonyos átlagműveltsége is." hajrá fiúkák jelentkezzetek XD

2011. ápr. 16. 16:23
 22/37 anonim ***** válasza:
XD Leirtad nagyjából milyen vagyok uristen :$ elég fura érzés öszintén megmondom :)
2011. ápr. 16. 16:26
 23/37 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem volt célom itt ismerkedni, mint írtam is, egy másik kérdésből jött az ötlet.
2011. ápr. 16. 16:26
 24/37 anonim ***** válasza:
Egy átlagos lány....talán szemüveges, 20 éves körüli, nem vagy kövér, de nem az a toppmodell alkat, 170 cm körül, hosszú, egyenes, barna haj, nem divatlány, művelt, saját stílusod van, nem utánzód a tömeget...
2011. ápr. 16. 16:28
 25/37 anonim ***** válasza:

olyan 19-20 evesnek tippellek.

hajad a valladig er, es vasalt. szokesbarna szinu.

szemed zoldeskek szinu

fenekedet tul nagynak erzed.

172cm vagy es 62kg XD

najovan csak hulyulok :D

2011. ápr. 16. 16:33
 26/37 anonim ***** válasza:

azt miért nem írtad oda, hogy: legyen saját háza,kocsija,sok pénze,jó munka helye, tartson el...

?

2011. ápr. 16. 16:39
 27/37 anonim ***** válasza:
Szerintem 20 körül lehetsz vöröses barnás hosszabb hajad van 170cm vagy fehér a bőröd beszélsz egy keveset angolul, németül lakásban élsz laptopozol szereted az állatokat jó ízlésed van komoly és érett vagy.
2011. ápr. 16. 16:51
 28/37 anonim ***** válasza:
nagyi te vagy? o.O
2011. ápr. 16. 16:51
 29/37 anonim ***** válasza:
öt-hat óra körül felfeded magad? :D ugye nem mászol ki a képernyőn? :P
2011. ápr. 16. 16:54
 30/37 anonim ***** válasza:
remélem nem mászik ki...!
2011. ápr. 16. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!