Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki, hogyha az ilyen fiúk tetszenek? =)
az oldalon olvastam egy hasonló kérdést, nekem is megtetszett, gondoltam felteszem én is. ^^ Tehát nekem az ilyen fiúk az ideáljaim:
Külsőleg: Lehetőleg magas (mindenképp legyen nálam magasabb), félhosszú haj (mindenképpen minimum annyira, hogy bele lehessen túrni.) de ilyen nagyon rövid semmiképp se. Karakteres arc, szemüveg nagy előny. =) Ne legyen annyira mackós, de tipikus olyan izompacsirta se, hanem olyan pont jó. ^^
Belsőleg: Fogjon meg a kisugárzása, legyen egyfajta stílusa. Előny, ha érzékibb, bújósabb a fiú. Emellett még fontos felsorolni azt, hogy legyen egy bizonyos átlagműveltsége is.
Szerintetek hogy nézek ki külsőleg, netán belsőleg? =) Hány évesnek tippeltek?
am meg mindenkinek más az ízlése szóval egyáltalán nem olyan érdekes szerintem hogy neked ezek a paraméterek jönnek be :P (ha csak netán kedves kérdező arra vársz hogy itt találod meg életed szerelmét "Lehetőleg magas (mindenképp legyen nálam magasabb), félhosszú haj (mindenképpen minimum annyira, hogy bele lehessen túrni.) de ilyen nagyon rövid semmiképp se. Karakteres arc, szemüveg nagy előny. =) Ne legyen annyira mackós, de tipikus olyan izompacsirta se, hanem olyan pont jó. ^^
Belsőleg: Fogjon meg a kisugárzása, legyen egyfajta stílusa. Előny, ha érzékibb, bújósabb a fiú. Emellett még fontos felsorolni azt, hogy legyen egy bizonyos átlagműveltsége is." hajrá fiúkák jelentkezzetek XD
olyan 19-20 evesnek tippellek.
hajad a valladig er, es vasalt. szokesbarna szinu.
szemed zoldeskek szinu
fenekedet tul nagynak erzed.
172cm vagy es 62kg XD
najovan csak hulyulok :D
azt miért nem írtad oda, hogy: legyen saját háza,kocsija,sok pénze,jó munka helye, tartson el...
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!