Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Gáz, ha nézek meséket?
Én nem tartom annak, de egyik osztálytársam szokott piszkálni ez miatt (gyerekes vagyok). (Külsőleg nem vagyok gyerekes)
Nem mindig azt nézek, de párszor muszáj nézni :)
15L
Miért lenne ciki???
Én mindenevő vagyok! Megnézek meséket, horrort, akció vígjáték minden!
Kedvenc mesém az "így neveld a sárkányodat"
20 éves lány vagyok, múltkor a 24 éves pasimmal néztük a Szépség és a szörnyeteget, mert ment a tévében... :D
Én amúgy is szoktam néha meséket nézni. Aki emiatt lenéz, azt csak sajnálni tudom, mert a mesék jók! :D
Nemtom elmúltak-e már azok az idők, de pár hónapja még egyenesen elvárt volt meséket nézni, mert hogy az milyen jó, és azt nyilvánították eretneknek aki nem nézte.
Azzal meg, hogy "muszáj"jal hivatkozol valamire, bebizonyítod, hogy tényleg gyerekes vagy.
én 20/f
Még a mai napig nézek meséket.Mond meg a barátnődnek ,hogy ő a fura ,hogy nem néz mesét.Mindenki nézi ,de nem mindenki vallja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!