Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtatok már nőben/férfiben akkorát, amitől egyből negatív lett a véleményetek vele kapcsolatban?
Nem feltétlen kapcsolaton belüli csalódásra próbálok célozni, hanem mondjuk ismerkedési fázisban, esetleg csak ha az utcán megtetszett valaki, de olyat tett, amitől azonnal elment tőle a kedvetek.
Egy rövid saját példa: Előző munkahelyemen megtetszett egy velem egykorú nő, de akkor még volt barátnőm. Később vége lett a kapcsolatomnak, elköltöztem, új munkahelyet kerestem. Ez a hölgyemény, mint kiderült, a közelben lakik, néha összefutunk, ezért leszólítottam nemrég. Nagyon aranyos volt, tipikus barátnő típus, kedves, szerény, egyből megtaláltuk a közös hangnemet. De fura volt, h sűrűn láttam 2 pasival felváltva sétálni, de nem gondoltam semmi érdekesre. Az új munkahelyemen rájöttem, hogy munkatársam ismeri a csajt, és el is mesélte, hogy a leányzó ezekkel a pasikkal csak szex céljából van együtt, nincs egyikkel sem kapcsolatban, csak épp amelyik ráér, azt hívja, és akkor akció. Én egyből ledöbbentem, és azóta nem tudok egy kedves, aranyos nőként ránézni, mert mindig az jut eszembe, hogy vajon még kikkel miket csinálhat. Lehet az is közrejátszik, hogy barátnőjelöltként tekintettem rá, és nem feltételeztem, hogy ilyen kicsapongó lehet.
6-os:
Lehet h annak a migrans nonek a retkes kolke robbantott volna fel 20 ev mulva te idiota pics-aaaaaaa! Gondolkozzal mar! Remelem telibe b-asz az utcan egy stadionnyi migrans! Ny-omorek rib-anc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!