Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csalódtatok már nőben/férfiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtatok már nőben/férfiben akkorát, amitől egyből negatív lett a véleményetek vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen kapcsolaton belüli csalódásra próbálok célozni, hanem mondjuk ismerkedési fázisban, esetleg csak ha az utcán megtetszett valaki, de olyat tett, amitől azonnal elment tőle a kedvetek.

Egy rövid saját példa: Előző munkahelyemen megtetszett egy velem egykorú nő, de akkor még volt barátnőm. Később vége lett a kapcsolatomnak, elköltöztem, új munkahelyet kerestem. Ez a hölgyemény, mint kiderült, a közelben lakik, néha összefutunk, ezért leszólítottam nemrég. Nagyon aranyos volt, tipikus barátnő típus, kedves, szerény, egyből megtaláltuk a közös hangnemet. De fura volt, h sűrűn láttam 2 pasival felváltva sétálni, de nem gondoltam semmi érdekesre. Az új munkahelyemen rájöttem, hogy munkatársam ismeri a csajt, és el is mesélte, hogy a leányzó ezekkel a pasikkal csak szex céljából van együtt, nincs egyikkel sem kapcsolatban, csak épp amelyik ráér, azt hívja, és akkor akció. Én egyből ledöbbentem, és azóta nem tudok egy kedves, aranyos nőként ránézni, mert mindig az jut eszembe, hogy vajon még kikkel miket csinálhat. Lehet az is közrejátszik, hogy barátnőjelöltként tekintettem rá, és nem feltételeztem, hogy ilyen kicsapongó lehet.

2016. júl. 6. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ettől lehet még valaki kedves és aranyos... Ki tudja miért ment bele szexkapcsolatba? Talán, mert a párkapcsolat nem jött össze?

28n

2016. júl. 6. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, hogy csalódtam és egyből ellenszenvet kezdtem érezni a másik fél iránt. De az olyan jellegű volt, hogy szimplán mondott valami nagyon visszataszító dolgot. Tömören leírva annyi, hogy volt neki egy fiú barátja akinek zűrös volt a családja és beszólt ilyet a lány(akiből kiábrándultam emberileg), hogy az ilyet mindenképpen el kell mondani és akkor majd ő eldönti, hogy van-e erre szüksége és akar-e tovább barátkozni. Mintha valami kiváltság lenne, hogy beszélgetnek vele, vagy barátkoznak vele amit majd ő eldönt, hogy méltó-e rá a másik. A sráccal amúgy nem volt gond.
2016. júl. 6. 19:45
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Min csodálkozol? A mai nők közt alig akad olyan, aki egyedülálló és nem k-úrja senki. :) Gázak. Amúgy volt már velem is hasonló. Álmomban nem gondoltam volna, miket csinál a nő, épp csak hamar megtudom a dolgokat, érdemes körbevilágítani az adott illetőt, nehogy megszívd.
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze, nem is azt mondom, hogy ettől már nem kedves stb. Csak megváltozott róla a véleményem.
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

Ezt mondja egy nagy bölcs:

"Ahogy a gyermekeket nagyon könnyű félrevezetni, a nők is hasonlóan hajlamosak arra, hogy rossz útra térjenek...

Canakya Pandit szerint a nők általában nem túl okosak, s ezért nem is megbízhatóak."

Bhagavad Gíta, 76. oldal 40. vers

by Swami Prabhupada

2016. júl. 6. 19:54
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Én barátban csalódtam akkorát, hogy többé nem akartam vele beszélni. Egy migráns nő gyereke halt meg, és mondta, hogy jó, csak kár hogy ilyen kevesen. Értem én az ellenszenvet, nem kell örülni a bevándorlóknak, lehet ellenezni a befogadást, ahogy működik, azt én is nagyon ellenzem, de ez... Nekem nem fér bele az értékrendembe egy ártatlan emberi lény halála feletti öröm. Egy babáé, aki aztán rohadtul nem tehet arról, hogy oda született, meg egyáltalán hogy megszületett. Nekem ilyen emberek nem kellenek az életembe.

De volt olyan srác is, aki ilyesmiben lelte örömét, de nem éltem meg nagy csalódásként, kipenderítettem az életemből két perc alatt.

Ahogy egy vallásos barátban is csalódtam...

De igazából nehéz nagyon negatív érzelmeket kiváltani belőlem, ha valakit kedvelek. Nagyon sok dolgot tolerálok,maximum látom, hogy a világnézetbeli különbségeink miatt nem illenénk össze. De a gyűlöletet nem tudom tolerálni.

2016. júl. 6. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Csalódni az tud, aki elvárásokat támaszt. Másrészről ha szeretek valakit, azt minden hibájával együtt szeretem, így tehet akármit, ugyanúgy szeretni fogom.
2016. júl. 6. 19:56
 8/11 A kérdező kommentje:

A megcsalás is egy hiba, de szerintem azt nem tolerálnád. :) Számomra pedig elvárás, hogy a másik fél, akit szeretek, ne akarjon megcsalni.

Minden embernek vannak elvárásai a másikkal szemben, van aki kimondja, van aki magában tartja.

2016. júl. 6. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:

# 5

Kár, hogy nem nekem adtad ezt elő, körberöhögtelek volna. :)

Több tucat férfi eszén jártam már túl. És soha nem voltam kicsapongó sem.

2016. júl. 6. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:

De még hányszor!

20/l

2016. júl. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!