Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasit hülyiteni? Lehet? Nagyon kiba*ott velem egy pasi. és szeretnék bosszút állni. Akinek a véleménye negatív ezzel kapcsolatban az kérem most tartsa meg magának.
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 13:22
1/26 anonim válasza:
Lehet, csak ha kiba*ott veled akkor nehéz.
3/26 anonim válasza:
hogy b..ott ki?
persze hogy lehet h..íteni, de ha semmit nem tudunk hogy volt mint volt, akkor hogy várod hogy tippet adjunk hogy h..ítsd, vagy hogy helyeseljünk?
tessék bővebben nyilatkozni
4/26 anonim válasza:
Velem nem is egyszer csinálták ezt a lányok és eléggé fájt...
Pedig én nem érdemeltem meg.
Ha akarod csináld bár nem hinném,hogy sikerülne.Mert szerintem jártas a pasi,és észre veszi
6/26 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy találkozgattunk tette a szépet én meg naiv modon el is hittem aztán a vége az lett hogy ő csak szex kapcsit akar tőlem...még nem válaszoltam rá semmit..azon gondolkodok hogy használhatnám ki ezt a helyzetet.
2013. jún. 30. 13:29
7/26 anonim válasza:
csak ne máson állj bosszút, mármint a férfiakon kollektíve vagy a következő jelentkezőn
gondoltam már rá, hogy velem is ez történt és bár a fene se tudja de azért zavaró gondolat
8/26 A kérdező kommentje:
Nem máson szeretnék. Kicsit el van szállva magától és jó lenne ráébreszteni hogy még se akkor gyerek mint hiszi
2013. jún. 30. 13:32
10/26 anonim válasza:
Hú, mekkora kib-@szás, egy pasi behülyített egy naiv, behülyíthető csajt, aztán kiderült a nagy titok, és még csak nem is szívtad meg a dolgot, hiszen nem szexeltél vele. Úúúúúh, ez nagyon durva, hirtelen nem is tudom, létezik-e akkora büntetés, ami elég lenne neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!