Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti értékelitek, ha egy férfi házias?
Miután elkerültem egyetemre albérletbe 250 km-re a szüleimtől, mivel rendszeretőnek neveltek... elkezdtem berendezni a "saját" lakásom, s elég szépre, otthonosra sikeredett.
Itthon egyedül tartom fenn a rendet: mosok, főzök(nem csak a krumpli-hús kombinációt), mosogatok, takarítok, nagytakarítás, vasalok stb stb. Szóval eléggé belejöttem ezekbe a dolgokba is.. és szivesen csinálom, mivel szeretem a rendet s a szépet. Virágaim is vannak, azokat is gondozom; ez is családi vonás.
Lányok, nők! Ti ezt mennyire értékelitek vagy mennyire lesz férfiatlan valaki ezektől?
Köszönöm :)
20/F
Szerintem értékelendő.
Örülnék, ha a barátom lenne ennyire tisztaság és rendszerető, mert én nagyon is az vagyok.
Ha zoknit látom mosni vagy felrakja a kávét már az is kész csoda, van hogy leesik az állam. :D
Szóval amit te csinálsz, azt azért nem minden pasi csinálja.
Köszönöm a sok színes hozzászólást :)
Zárójelesen megjegyezném, hogy lehet alapvető LENNE.... de nemhogy a mai fiúk nagyrésze, de még a lányok jórésze is súlyos problémákkal küzd ezen a téren. Nem szeretnék sziven szúrni senkit, csupán ez az igazság
Én pl minden alapvető dolgot értékelek. Értékelem hogy pasim van. Értékelem, hogy szeret. Értékelem hogy törődik velem. Stb.Hogyan értékelem? Megköszönöm. Milyen hatással van ez a másikra? Látja, h értékelem a dolgokat, ergo visszajelzés felé, hogy nem felesleges. Milyen hatással van a kapcsolatra? Erősíti. Maximálisan.
Akik itt azt írták, hogy alap; nekik hogy esne, ha tesz bmit és nem értékeli a másik?
Ilyen erővel soha ne mondja senki, hogy szeretlek, merthogy az is alap.
Nagyon értékelem! :)
Sajnos olyan családban nőttem fel, ahol a férfi lusta, makacs és nem segített be sose a háztartásba, így amikor olyannal találkozom, mint te, összeteszem a két kezem! :)
A fiatalok nagy része lusta... Mindent elvárnak, hogy a nő csinálja meg... Ennek nem szabad így lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!