Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti értékelitek, ha egy férfi házias?
Miután elkerültem egyetemre albérletbe 250 km-re a szüleimtől, mivel rendszeretőnek neveltek... elkezdtem berendezni a "saját" lakásom, s elég szépre, otthonosra sikeredett.
Itthon egyedül tartom fenn a rendet: mosok, főzök(nem csak a krumpli-hús kombinációt), mosogatok, takarítok, nagytakarítás, vasalok stb stb. Szóval eléggé belejöttem ezekbe a dolgokba is.. és szivesen csinálom, mivel szeretem a rendet s a szépet. Virágaim is vannak, azokat is gondozom; ez is családi vonás.
Lányok, nők! Ti ezt mennyire értékelitek vagy mennyire lesz férfiatlan valaki ezektől?
Köszönöm :)
20/F
Szerintem sem kell ettől annyira hasra esni, de persze értékeljük, megjegyezzük.
Egyáltalán nem lesz ettől valaki férfiatlan. Szimpatikus ha valaki igényes a környezetére és saját magára.
Ez pont olyan kérdés, mintha azt kérdeznéd, hogy Nők! Ti értékelitek ha szarás után kitörlöm a seggem?
Alap b+...
Szerintem is alapnak szamit, de nem sokan csinaljak.
(Mellettem valoszinuleg megorulnel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!