Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek azzal ILYEN GYAKRAN a férfiak, hogy a nő esetleg hamisan erőszakkal vádolja?
a mai férfiak életképtelenek és félnek a nöktől
azért látják mindenben hogy a nő rájuk támad mert gyengék de azért az elvárásaik magasak
"a mai férfiak életképtelenek és félnek a nöktől
azért látják mindenben hogy a nő rájuk támad mert gyengék de azért az elvárásaik magasak"
De szerencsére itt vannak nekünk a bátor nők, akik a kezükbe veszik a dolgokat, és teljesen reális elvárások mentén válogatva mennek oda és kezdeményeznek a pasiknál, anélkül, hogy minden számukra elsőre nem érthető jelbe azt magyaráznák bele, hogy most akkor a pasit biztos nem is érdeklik, meg úgyis biztos csak dugni akar...
32-esre én is reagálnék, hiába offolta teljesen a témádat.
A mai nők hiperézékenysége igen komoly veszélyt jelent. Szerencsére ez az ország még nem merült el annyira a feminista fertőben, mint a skandinávok vagy az USA, de érdemes megnézni Milo Yiannopoulos videóit a neten, aki egy homokos antifeminista aktivista.
Durva dolgok vannak odaát.
Íme egy kis érdekesség az amerikai "campus rape"-ekről és a hamisított, manipulált feminista statisztikákról: https://www.youtube.com/watch?v=K0mzqL50I-w
Pont ugyanilyen módszerekkel találták ki a gender pay gap mítoszát.
Volt egy exem, aki 13 évesen, kikenve, kifenve ment haza egy buliból és ledudálta egy 40 körüli pali, ő meg beszállt a kocsiba, leszopta, elment vele szobára, ahol odaadta a másik két lyukát is. Azt mondta, hogy ilyen jó pasit úgyse tudott volna megtartani...
Gondolom szerinted ez is erőszak volt, szerintem pedig csak egy cafka.
Egy másik történetem is van,a hol egy lány a barátnőjével beszélgetett és megemlítette, hogy a tegnapi buliból egy sráccal tért haza, de a szex szar volt, nem élvezte egyáltalán. A másik csaj pedig egyszerűen belemagyarázta a kis fejébe, hogy akkor őt most lényegében megerőszakolták. Ugyan egyszer szájba és végig, majd egy fél órával később gumival is, de ez nem számít, sőt inkább dupla erőszak volt...
Amíg a nők számára ez csak játék és előszeretettel mossák össze a saját hülyeségüket, érzelmi hullámzásaikat a valódi erőszakkal, addig minden erőnkkel ragaszkodunk az ártatlanság vélelméhez.
Viszont akiről bebizonyosodik, hogy erőszakolt, arra dupla vagy tripla büntetést kéne kiszabni.
Csak erre a részére reagálnék, a linket most, bevallom, nem néztem meg:
"Gondolom szerinted ez is erőszak volt, szerintem pedig csak egy cafka. "
Nem, szerintem ez nem volt erőszak. Ennek a lánynak súlyos önbizalmi problémái vannak, ami persze nem változtat azon, hogy egy cafka.
Viszont arra megkérlek, hogy ne formálj arról véleményt, hogy szerintem mi erőszak, mert én itt nem fejtettem ki erről a véleményem, maximum csak válaszokban, csak feltettem egy végül szétoffolt kérdést, így hát nem is derült ki a véleményem. Így megkérlek, ettől tartózkodj.
Én is voltam olyan szituban, hogy ültem a villamoson, és féltem erősen illuminált srácoktól, akik beszólogattak csajoknak. e végül nem hozzám jöttek oda, hanem másokhoz. Viszont azok a lányok készséggel elárulták, merre mennek, szívesen beszélgettek stb. Ez még ebben a pillanatban nem erőszak. Azok a lányok hülyék voltak, ettől függetlenül még 2 felé fordulhat a dolog.
- Hülyék, de azért visszautasítják a pasit. Beszélgetni beszélgetnek vele, de szexelni nem akarnak, viszont a pasi azt hiszi, ha beszélgetnek vele, akkor már a szex garantált. Így ez erőszak.
- Lehet az is a kimenetel, hogy önszántukból lefekszenek vele, mert mondjuk végre nem lesznek szüzek, és az aktus rossz, ebben az esetben nem erőszak.
Viszont azzal egyetértek, hogy nem csak az az erőszak, amikor valaki leteper, és nem tudsz elfutni, hanem az is, ha nem vagy eszméleteden, vagy ah kényszerből egyezel bele (pl. megfenyeget, vagy félsz, hogy valami következmény lesz, ha ellenállsz). Tehát nem csak az, amikor látható sérülés is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!