Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek azzal ILYEN GYAKRAN a férfiak, hogy a nő esetleg hamisan erőszakkal vádolja?
Júj, bevágta a durcit a kislány. :) Mottattán' jól megbosszuljuk privátkiadással. Figyelj csak, nyuszóka:
3. / Tilos
(d) személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, PRIVÁT ÜZENET, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is;
Ismét jelentettelek. ;)
Köszönöm a válaszokat.
Én nem mondom, hogy nincs ilyen, meg hogy nem jogos, de minden ilyenről szóló cikk alá odaírni, ahol egyértelműen nem erről van szó (pl. 4 férfi megerőszakol sorban egy öreg mamát vagy ilyesmi), totális sértettségre vall. Mintha én minden ruhabolt kirakatára odaírnám, hogy LÉTEZNEK ruhaboltok, ahol átverik a vevőt, vagy miden kutyatartót megállítanék azzal az utcán, hogy AKADNAK állatkínzók. Tény és való, akadnak.
Na, akkor most te pedig megörökítetted Ipkisz farokságát.
Ez egy virtuális mexikói-felállás :)
Úristen, ez halál komoly, hogy van, aki elhiszi ezt a poharas sztorit? Hogy ha egy nőt lefog 1-2-3... stb. férfi, akkor ilyen egyszerűen megoldható a helyzet? Ugye csak vicceltek...?
Ezen még felháborodni sem tudok, konkrétan a sírógörcs kerülget, nem tudom elhinni, hogy léteznek ilyen "emberek" ilyen "gondolkodással"...
Na sziasztok...
"Júj, bevágta a durcit a kislány. :) Mottattán' jól megbosszuljuk privátkiadással. Figyelj csak, nyuszóka:
3. / Tilos
(d) személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, PRIVÁT ÜZENET, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is;
Ismét jelentettelek. ;)
"
Kedves Ipkisz Láb!
Hogy a fenti poharas példádnak analógiáján induljak el: hanem küldöd el privátban az alpári üzeneteidet, én nem tudom őket itt nevetség tárgyává tenni. Ergo miért nem húztad el a poharadat (üzenetedet)?
Természetesen nem lehet egyetérteni Dudival, vagyis a tanára által elmondottakkal.
Az a fajta erőszak, amikor elkapják többen, lefogják, ájultra verik és szétalázzák a testét, azt nem lehet semmivel sem összetéveszteni vagy feloldani.
Viszont amikor egy konszenzuálisnak mondott dugás után jön elő a nő vele, hogy egy srác megerőszakolta, de semmiféle külsérelmi nyom nincs rajta, sőt semmi olyan, ami akár csak utalna is az állítólagos erőszakra és gyanítható, hogy a srácon csak valamiféle kicsinyes bosszút akar állni, mert mondjuk nem akart tőle többet, ott találó lehet ez a meglátás a pohárral.
A külsérelmi nyom hiánya elkábításra is utalhat, pl. tettek valamit a poharába.
De eddig alig válaszolt valaki a kérdésre. Valaki linkelt egy videót, és elkezdtünk arról beszélni, pedig annak nem volt köze a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!