Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jönnek azzal ILYEN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek azzal ILYEN GYAKRAN a férfiak, hogy a nő esetleg hamisan erőszakkal vádolja?

Figyelt kérdés
Amikor a nemi erőszak szóba jön, sok férfi mondja, hogy arról mért nem beszélünk, amikor a nő hazudik. Nem mondom, hogy nem jogos, de ez olyan gyakran előfordul?
2016. jún. 16. 21:52
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
2%
Nekem is nagyjából ez a véleményem a nemi erőszakról, Csapó tökéletesen prezentálja: https://www.youtube.com/watch?v=e9t0oYiKuSU
2016. jún. 16. 21:55
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt tekintjük, hogy mennyi áldozata van a nemi erőszaknak vagy más szexuális visszaélésnek, ahhoz képest baromi alacsony a száma azoknak, akik ezt kitalálják és így akarnak valamit elérni. Viszont a valóság sajnos az, hogy a legtöbb ilyen eset nem derül ki, az áldozatok nem mernek, nem tudnak beszélni róla, tehát a nyilvánosságra kerülő esetek mellett nagy számúnak tűnik a hazugság is.
2016. jún. 16. 21:57
 3/37 A kérdező kommentje:
És amit a riporter reagál rá, azt nem hallod?
2016. jún. 16. 21:57
 4/37 A kérdező kommentje:
2.: oké, én ezt elhiszem, hogy ez sok pasinak rossz lehet, csak nem érzem gyakorinak a dolgot, és sokan úgy állítják be, mintha bármikor az utcán sétálva egy nő rájuk mutatva erőszakot kiáltana.
2016. jún. 16. 21:59
 5/37 anonim ***** válasza:
87%

Dehogyis... ez ugyanolyan, mint a családon belüli erőszak. Amikor 100/98 esetben az agresszív/alkoholista/akármilyen férj veri a feleségét és bántalmazza a gyerekeit, akkor is van pofájuk hőbörögni, hogy "de arról miért nincs szó, amikor a nő".

Ők, akik ilyenkor hőbörögnek, na őket hívják nőgyűlölőnek.

Normális pasinak eszébe sem jut nemi erőszak, családon belüli erőszak... stb. kapcsán az elkövető "védelméért" szót emelni, még így közvetve sem.

2016. jún. 16. 22:00
 6/37 anonim ***** válasza:
79%

Elmondom neked akkor a saját sztorimat.

Szilveszteri buliba elhívott egy lány és mondta, hogy hívjam a haverjaimat is, legyünk minél többen.

A lány 18 volt, én 21, a haverjaim is korombeliek.

Amúgy nem tetszett a csaj egyáltalán, nem miatta mentem, hanem mert nem volt semmi más meghívás.

A kora esti órákban már felöntöttünk a garatra, ráadásul annyira nem is bírom a piát.

Az amerikai-konyhában voltunk mind, mikor a csaj elkezdett flörtölni és nyomulni, majd előadta, hogy hangember vagyok...

Végül lekaptam és pár perc csókolózás után felmentünk szobára, ahol az ágyon a rengeteg kabát volt odahányva. Azokat letoltam, odafektettem, csókolóztunk, majd egy lazább petting közben egyszer csak szó nélkülkiugrott alólam és kiment a szobából.

Én jól nevelt gyerekként visszapakoltam a kabátok és kimentem utána, de meglepetésemre durva tekintetek fogadtak. A csaj azt ordítozta, hogy meg akartam erőszakolni és 3 lány vigasztalta a fürdőben.

A buliban persze továbbra is mászott rám, végül később, valamikor a vizsgaidőszak közepén hívott fel, hogy menjek át hozzá dugni, mert a húga alszik, a szülők meg elmentek.

A tanulság, hogy egy csaj bármikor mondhatja, hogy erőszakoló vagy, ha egy kis figyelemre vágyik, de senki nem feltételezi a férfi ártatlanságát, csak a törvény kötelezi erre az eljárást lefolytatókat...

Amúgy zsigerből kinyírt volna a buli résztvevőinek nagy része, ha nincsenek ott az én haverjaim is.

2016. jún. 16. 22:26
 7/37 A kérdező kommentje:

Hű, de hamar elérte a közönséges válaszoló, hogy az ő válaszait töröljék. Szép.

Utolsó: ez a lány egy paraszt, ez tény, és a jogi részét is értem, hogy nem hiszi el senki stb. De nem érzem válasznak a kérdésre. Mert szerintem ez nem olyan gyakori, ennek a lánynak még a motivációját se értem. Mert azt el tudnám képzelni, hogy pl. szégyelli, hogy szexelt, vagy mondjuk te vagy a tanára, meg akarod buktatni, és cserébe megvádol. De hogy az ő motivációja mi, az rejtély. Ettől függetlenül továbbra is fenntartom, hogy ez nem olyan gyakori.

Illetve amikor valaki lát egy cikket mondjuk egy lányról, aki a verésektől kék-zöld, akkor minek hoz fel ilyet? Azt a nőt nyilván megverték.

2016. jún. 16. 22:33
 8/37 anonim ***** válasza:

A motivációja? Hát a figyelem.

Hogy gyakori-e?

Nekem ez az egy esetem volt a témával eddigi 3 és fél évtizedem alatt, amit a bolygón töltöttem. Ez bizony 100%-os ráta.

A cikk esetében nem tudok általános nyilatkozni. Az biztos, hogy ha nő lennék és valakit meg akarnék szégyeníteni egész életére, annyit mondanék, hogy mellesleg meg is erőszakolt. Soha többet nem mossa le magáról. Nem lesz párkapcsolata, nem lesz normális munkája, stb.

Amúgy az a gyakoribb, hogy a szex után jön elő vele a nő, hogy őt megerőszakolták és az benne a poén, hogy nem kell "erőszaknak" lennie az erőszakhoz. Elég a piára fogni, de ott sincs semmiféle mérték, tehát iszol egy fél pohár sört és azonnal mondhatod bárkire, aki megdug, hogy kihasználta az illuminált állapotodat.

Nagyon nagyon mocskos világ van, ahol vissza lehet élni a törvényekkel vagy azok hiányával.

2016. jún. 16. 22:40
 9/37 anonim ***** válasza:
4%
Zárásul ne', még egy friss adalék, hogy miért is "kell" sajnálkozni, ha megerőszakolnak titeket. Önként, dalolva, s röhögve szálltok be egy soha nem látott vadidegen autójába. Gratulálok! http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
2016. jún. 16. 22:42
 10/37 anonim ***** válasza:
39%

#1 ez a videó abból a szempontból is nagyon jó, hogy a példa nagyon szemléletes, már-már játékos, így a gyerekeknek is könnyű elmagyarázni, hogy mit kell csinálni, ha meg akarják őket erőszakolni. (Vagy ha a baj már megtörtént, akkor mit kellett volna...)

Nagyon tanulságos, 10/10...

Amúgy kérdező, ennek főleg a nőkkel szembeni bajtársiasság/férfi összetartás lehet az oka ; másrészt meg a nemi erőszak olyan "női dolog" - nem börtönviselt férfiaknak nem sűrűn kell attól tartaniuk, hogy megerőszakolják őket, viszont azt már egy fokkal valósabb veszélynek hiszik, hogy gyanúba keverik őket.

Nem véletlen, hogy nem a rablással, vagy gyilkossággal meggyanúsítottakról szóló cikkek alatt olvashatod, ahogy a férfihorda bekapcsolt caps lockal követeli az "ártatlanság vélelmét". Ellentétben a többi bűnténnyel, a nemi erőszak nők vs férfiak harc, szóval valahol még érthető is, hogy egyesek minden áron a saját térfelüket védik.

2016. jún. 16. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!