Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak miért fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kókuszlány kérdése:

A férfiaknak miért fontos hogy egy nő (a barátnőjük, feleségük stb) kiszolgálja őket?

Figyelt kérdés

2016. jún. 16. 14:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%

19-es

Egééééészen biztosan.

Szörnyű sorsuk volt egytől egyig, soha senki nem szabadult a rettenetből.

Egy perces néma csönd a nagyanyáink tiszteletére.

De hopp, mi lenne, ha valaki fogná magát és megkérdezne őket is, mert qrvamód meglepődne a válaszon.

Termesztésen nem fogtok hinni neki, hisz bolond a vén némber, azt se tudja, hol van, de azért adjuk meg nekik is az esélyt, hogy elmondják, mennyire is volt borzalmas és megalázó mindegyikük élete(szemben a te bugyinedvesítően orgazmikus és vidám, férfigyűlölettel teli életeddel).

2016. jún. 16. 16:31
 22/31 icu75 ***** válasza:
81%
Hát ami azt illeti,nekünk a klasszikus női-férfi felállás van,de én háztartásbeli vagyok,úgyhogy van energiám mindenre-mindennap. De ha épp valami miatt húzósabb napok vannak,párom besegít a házimunkába,bármit meg tud csinálni,mondjuk a főzés a legnehezebb neki,de 1-2 könnyű kaját tud. Jólesik neki ha kiszolgálom,akár ágyba viszem neki a kaját. De van hogy viszonozza és máskor ő kedveskedik valamivel. Nekünk ezek az apró figyelmességek sokat jelentenek. Az rossz,ha valaki természetesnek veszi,elvárja és nem viszonozza. Mert az már nem a szeretetről szól,hanem az önzésről.
2016. jún. 16. 16:32
 23/31 Titusztitusz ***** válasza:
66%
Gondolom azért, mert a férfiak, vagy legalábbis egyes férfiak már csak olyanok, hogy SZERETIK ÉREZNI a férfiúi mivoltuk előnyeit, és lényegét...Mondjuk tudom azt, hogy egy ilyen mai, "túlfeminizált" világban ilyet még mondani se illik amit most fogok majd, viszont mivel én sohasem szoktam foglalkozni holmi "polkorrekt" viselkedésmintákkal, hát akkor ki is mondom azt nyíltan, hogy:Egy férfi számára a tulajdon FÉRFIÚI MIVOLTÁNAK, és FÉRFIÚI ÉRTÉKÉNEK a legjobb fokmérője leginkább az, hogy a házastársa-barátnője MILYEN MÉRTÉKBEN kényezteti, és milyen mértékben rajong érte...De persze ez esetben NEM a "hatalmi eszközökkel való kényszerítés" a lényeg, mert az ILYESMI ÁRON ELÉRT kényeztetés az nem ér semmit sem, hanem AZ A LÉNYEG, hogy a nő ÖNKÉNT, ÉS RAJONGÓ SZERELEMTÖL átitatva lesse a férje/palija minden kívánságát...Egy ILYEN felállás szerintem mindig megnyugtatja a férfi önnön "férfiasságába" vetett hitét, és az illető úr önbizalmát...
2016. jún. 16. 16:33
 24/31 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban a nagyszüleimnél is volt otthon munkamegosztás, szóval nem volt a nagyapáimnak fényesre nyalva a popójuk. Apai nagyszüleimről ugyan keveset tudok, mert apám 7. gyerekként született (6. életben maradt gyerekként nőtt fel, sajnos egyik idősebb testvére csecsemőként meghalt), szóval késői gyerek volt, mikor én megszülettem, apai nagymamám már nem élt, nagyapám is túl volt a 70-en, de pl. tudom, hogy apai nagyapám tudott főzni, tudott rétest készíteni (házi rétest, tésztát is), igaz ugyan, hogy a háború úgy hozta, hogy nagymamám háztartásbeli lett, és csak nagyapám járt el dolgozni, de nem volt ilyen kiszolgálás. Anyai oldalon még most is élnek a nagyszüleim, szóval őket látom is, hogy éltek. Ott a másik oldallal ellentétben volt egy hatalmas kert, szőlő, mára ugyan már nem bírják megművelni, és nagyapámnak minden nap ajándék, nem tudjuk, meddig él még, volt baromfiudvar. A kisebb munkákat közösen csinálták, nagyapám volt a testesebb, erősebb, nagyobb, ő csinálta a permetezést, ő mászott magasra, ő emelgetett, nagymamám picike nő, ő végezte az aprólékosabb dolgokat.

Nagyapám is tudott főzni, pl. fogott nekem galambot, és főzött levest belőle.

2016. jún. 16. 16:40
 25/31 anonim ***** válasza:

14:52 most megtudhattuk, hogy te milyen istenkirály vagy, de ezt ki kérdezte? Tudod a nők többsége nem olyan életképtelen mint a te barátnőd és a férfiak többsége nem olyan zseni mint te. Arról nem is beszélve, hogy ez a sok munka arra is felhatalmazza szegény férfiakat, hogy otthagyják a koszos tányért, a ruhájukat vagy bejöjjenek sáros lábbal? Mert ugye aki elvárja a kiszolgálást az nem tesz különbséget és ezeket is mindegyik simán megcsinálja...

Amúgy meg azért fontos nekik mert a szüleik és a társadalom így nevelte őket. Hát ki az a hülye aki nem használja ki, hogy nem kell annyit dolgoznia? És erről panaszkodással nem fognak leszokni, csak akkor ha többé nem szolgálja ki őket senki. Ha neked ez nem tetszik, akkor ne csináld. Én biztos nem tenném. Uzsikát csomagolni neki meg minden... Jó vicc. Mi ő, egy elsős kisiskolás? Nekem már általánosban nem csinált ilyet anyám, akkor egy felnőtt férfinek nehogymár kelljen!

2016. jún. 16. 17:05
 26/31 anonim ***** válasza:

Alapból mindenkinek jól tud esni ha kiszolgálják, vagy ha odafigyelnek rá és például ha hazamegy az ember akkor a párja a kedvenc vacsijával várja.

Egyébként nekem már mondta férfi hogy szexinek tartja ahogy sürgök-forgok a konyhában. Most nem tudom hogy ez valóban így volt, vagy pedig csak annak örült hogy mindig tele volt a hasa :D

2016. jún. 16. 18:46
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csakhogy a kapcsolatok többségében ez a kiszolgálás egyoldalú. A legtöbb férfi meg már attól eljátsza a hattyúk halálát ha meg kell jegyeznie egy évfordulót.
2016. jún. 16. 21:41
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
az anyuk a nagyijuk öket urálta körbe sokan felnöttként is ezt keresik, nagyon kevés az olyan ember aki képes érzelmileg is felnöni
2016. jún. 17. 00:08
 29/31 anonim ***** válasza:

Mi kölcsönösen járunk egymàs kedvében, 8 éve.

34/f

2017. ápr. 9. 19:22
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
a nőknek miért fontos, hogy eltartsák őket?
2017. júl. 20. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!